Xbox Series XFIFA 23 -peli1095155

  • HyperMotion2-tekniikka tuo pelikentille entistä aidompaa ja todenmukaisempaa toimintaa
  • Mukana sekä miesten että naisten FIFA World Cup -turnaukset
  • Pelaa naisten seurajoukkueilla ensimmäistä kertaa EA SPORTS FIFA -pelien historiassa
  • Ikäraja 3 vuotta

VäriEi väriä

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

Xbox Series X FIFA 23

FIFA 23 tuo entistäkin enemmän jalkapallon toimintaa ja realismia koko maailman pelin pelikentille. HyperMotion2-teknologian ansiosta voit nauttia todentuntuisesta ja realistisesta pelaamisesta, jossa jokainen ottelu on kuin aito jalkapallomatsi. Pelaa jalkapallon suurimpia turnauksia, kun sekä miesten että naisten FIFA World Cup -turnaukset tulevat FIFA 23 -peliin kauden aikana, sillä nyt voit ensimmäistä kertaa koskaan pelata myös naisten seurajoukkueilla.

Rakenna unelmajoukkueesi

Nauti uudesta tavasta pelata ja rakentaa unelmajoukkuettasi FUT Momentsin ja uudistetun Chemistry-järjestelmän avulla FIFA Ultimate Team -tilassa, elä jalkapallounelmiasi Career Modessa, jossa voit määritellä persoonallisuuttasi pelaajana ja hallita jalkapallon kuumimpia nimiä. Tuo VOLTA FOOTBALL- ja Pro Clubs -tiloissa lisää persoonallisuutta kentälle uusilla mukautustasoilla sekä parannetulla katu- ja stadionpelaamisella. Koe jalkapallon maailma yli 19 000 pelaajalla, yli 700 joukkueella, yli 100 stadionilla ja yli 30 liigalla – joihin kuuluvat UEFA Champions League ja Premier League, uusi Barclays FA Women’s Super League ja France D1 Arkema.

Naisten jalkapallo

Pelaa naisten seurajoukkueina ensimmäistä kertaa EA SPORTS FIFA -pelisarjan historiassa, kun Barclays FA Women's Super League ja Division 1 Arkema tulevat FIFA 23 -peliin julkaisuhetkellä. Autenttisuuden kruunaa HyperMotion2-teknologia, jonka ansiosta pelaajat liikkuvat realistisesti ja aidosti.

Pelaa ystäviesi kanssa

Pelaa yhdessä eri alustoilla olevia ystäviä vastaan, sillä FIFA 23 esittelee ristiinpelaamisen saman alustasukupolven pelaajille. Pelaa ystäviesi kanssa 1v1-tiloissa, mukaan lukien Online Friendlies-, sekä FIFA Ultimate Teams -tiloissa FUT Play A Friend- ja FUT Online Friendlies -toiminnoilla. Lisäksi voit kilpailla pelaajia vastaan eri alustoilla Online Seasons-, FUT Rivals-, FUT Champions- ja FUT Online Draft -peleissä päästäksesi verkko-otteluihin helpommin kuin koskaan ennen.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Pelin ikäraja: 3

Takuu: 12 kk

Asiakastuki: https://support.xbox.com/fi-FI/

Tuotekoodit

EAN-koodi

5030947124281

Telian tuotekoodi

9109858