Xbox Series XFarming Simulator 22 -peli1088555

  • Vuodenajat tekevät farmasin urastasi kiehtovan ja vaihtelevan – ainaisen aurinkoisen sään ja kesän sijasta saat nauttian mm. lumesta ja talven kylmyydestä
  • Mukana yli 400 työkonetta yli sadalta eri valmistajalta
  • Pelaa yksin tai nauti jopa 8 pelaajan moninpelikokemuksesta

AlustaXbox Series X

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

Xbox Series X Farming Simulator 22 -peli

Farming Simulator 22 jalostaa suosittua pelisarjaa entistä pidemmälle. Uutta virtuaalisessa maanviljelyssä ovat vuodenajat, jotka tekevät farmarin urasta paitsi kiehtovaa ja vaihtelevaa, myös uudella tavalla haastavaa. Alati aurinkoisen sään ja ainaisen kesän vehreyden sijasta saat nyt nauttia muun muassa lumesta ja talven kylmyydestä.

Luvassa on säävaihteluiden ohella kaksi uudenlaista pelikarttaa, jotka tarjoavat haasteita, tekemistä ja uramahdollisuuksia monenlaiseen maatilatyöhön. Uusien karttojen lisäksi mukana on päivitetty Erlengratin vuoristoalue, joka haastaa pelifarmarit alavammista alueista poikkeavalla tavalla upeissa Alppien maisemissa.

Farming Simulator 22 -pelissä on mukana yli 400 erilaista työkonetta ja laitetta yli sadalta eri valmistajalta. Samalla peli tarjoaa mahdollisuuden entistä realistisempaan viljelysimulaatioon. Vaikeustaso- ja realismisäätimien ansiosta peli sopii niin kokeneille konkareille kuin uusillekin pelaajille. Pelisarjan ensikertalaisenakin voit rentoutua vähemmän tarkan simulaation parissa ja keskittyä viljelyn ohella eläinten kasvatukseen ja metsänhoitoon.

Yksinpelin ohella Farming Simulator 22 tarjoaa jopa kahdeksan pelaajan moninpelikokemuksen.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Takuu: 12 kk

Asiakastuki: https://support.xbox.com/fi-FI/

Tuotekoodit

EAN-koodi

4064635510019

Telian tuotekoodi

9102562