Xbox OneWRC 10 -peli1087255

  • Osallistu virtuaalisesti rallihistoriaa muovanneisiin 19 tapahtumaan
  • Mukana 6 historiallista rallia, 20 legendaarista ralliautoa sekä 52 virallista tiimiä vuoden 2021 tiedoilla
  • Monipuolistunut urapelitila uusin muokkaustyökaluin

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

Xbox One WRC 10 -peli

Rallin maailmanmestaruussarja WRC juhlii vuonna 2022 viidettäkymmenettä kisakauttaan. Juhlallisuuksiin valmistaudutaan aiemmin, kun WRC 10 -rallipeli käy läpi rallin mestaruussarjan historiallisten ajoneuvojen ja kisojen kautta. Pyöreiden vuosien kunniaksi luvassa on uusia ominaisuuksia ja hurjia ajokokemuksia. WRC 10 tarjoaa mahdollisuuden osallistua virtuaalisesti rallihistoriaa muovanneisiin 19 tapahtumaan ja kokea nämä kisat omin silmin. Pelin rallikisat haastavat rallitaitosi menneiden aikakausien hengessä ja tuovat tuulahduksen historiaa nykyaikaisen rallin rinnalle.

Mukana on kuusi historiallista rallia, esimerkiksi legendaarinen Akropolis-ralli Kreikassa ja maineikas Sanremon ralli Italiassa. Näiden ohella mukana on 20 legendaarista ralliautoa vuosikymmenten varrelta, muun muassa Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi ja Toyota eri malleillaan.

Edeltävän WRC 9 -rallipelin kehuttua fysiikanmallinnusta on hiottu entistä paremmaksi ja aiempaa aidomman ajotunnelman saamiseksi. Huomiota on myös kiinnitetty aerodynamiikkaan sekä turbon ja jarrujen toimintaan erilaisilla ajopinnoilla. Myös ajettavuus ja pelin äänimaailma ovat kohentuneet, mikä saa pelin tuntumaan siltä kuin olisit kuljettajana oikeassa ralliautossa.

Äärimmäisen suosittu urapelitila on monipuolistunut uusin muokkaustyökaluin. Voit helposti luoda halutunlaisen kisatallin omalla tiimillä. Mukana on myös 52 virallista tiimiä vuoden 2021 tiedoilla eri WRC-luokista. Näitä ovat WRC, WRC2, WRC3 ja nuorten kuljettajien Junior WRC. Mukana on myös neljä täysin uutta rallia Virossa, Kroatiassa, Belgiassa ja Espanjassa.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Pelin ikäraja: 3

Takuu: 12 kk

Asiakastuki: https://support.xbox.com/fi-FI/