Xbox OneTom Clancy's Ghost Recon Breakpoint -peli300113076

  • Salaperäisen ja vihamielisen avoimen maailman sotilasräiskintäpeli
  • Pelaa yksin tai kavereiden kanssa, valitse liittolaisesi ja raivaa tiesi taistelun voittajaksi
  • Pelin ikäraja: 18

AlustaXbox One

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

Xbox One Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint -peli

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint asettaa sinut Ghostien saappaisiin, jotka ovat vihollislinjojen taakse jääneiden Yhdysvaltojen erikoisjoukkojen eliittiä. Käskynjakoa ei näy eikä kuulu, ja yhteys Auroaan on katkennut. Saaristo-alue on teknologiayhtiö Skell Technologyn koti. Sinut lähetään yksikkösi kanssa tiedustelutehtävälle, mutta helikopterinne ammutaan alas ja Skell Tech on päätynyt vääriin käsiin. Wolves, tappava Yhdysvaltojen armeijan entinen yksikkö, on ottanut saaren haltuunsa. Entisen aseveljesi, eversti Cole D. Walkerin johtama yksikkö on ohjelmoinut Skellin droonit tappokoneiksi, joita he ovat valmiina käyttämään uhreista piittaamatta.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint on moninaiseen, vihamieliseen ja salaperäiseen avoimeen maailmaan sijoittuva sotilasräiskintä, jota voi pelata yksin tai neljän pelaajan kaveripelissä. Sinun täytyy loukkaantuneena, tukea vailla ja entisten Ghostien metsästämänä selvitä hengissä samalla kun olet eksynyt Auroaan.  Valitse oikeat liittolaiset ja päätä kuinka hoidat kovimman vastukseksi.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Pelin Ikäraja: 18

Takuu: 12 kk

Asiakastuki: https://support.xbox.com/fi-FI/

Tuotekoodit

EAN-koodi

3307216137450

Telian tuotekoodi

9075240