Xbox OneNHL 20 -peli1071155

 • Upouusia peli-innovaatioita taitojesi esittelyyn, uusia mukautusmahdollisuuksia ja uusia pelitiloja ystäviesi kanssa kilpailemiseen
 • RPM Tech mahdollistaa uudet nimikkolaukaukset, jotka vastaavat NHL-suosikkipelaajiesi todellisia laukomistyylejä
 • Uudistettu lähetyspaketti tuo täysin uuden ulkoasun ja selostuksen

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  Xbox One NHL 20 -peli

  NHL 20 esittelee upouusia peli-innovaatioita taitojesi esittelyyn, uusia mukautusmahdollisuuksia oman tyylisi toteuttamiseen ja uusia pelitiloja ystäviesi kanssa kilpailemiseen.

  RPM Tech mahdollistaa uudet nimikkolaukaukset, jotka vastaavat NHL-suosikkipelaajiesi todellisia laukomistyylejä. Yli 45 uutta laukausanimaatiota tekevät jokaisesta hyökkäyksestä vaarallisen, ja uudet syötöt ja kiekon poiminnat tekevät pelistä nopeamman ja sulavamman.

  Uudistettu lähetyspaketti tuo täysin uuden ulkoasun ja selostuksen. Kun siihen yhdistää yli 1100 uutta mukautusesinettä seurallesi ja hahmollesi, upeimmat maalisi näyttävät todella upeilta sekä keskellä toimintaa että kohokohtien uusinnassa.

  NHL 20 sisältää kolme uutta pelitilaa. HUT-kokoonpanotaisteluissa voit haastaa viikoittain vaihtuvia tunnettujen urheilijoiden ja artistien kokoamia joukkueita ja nauttia upeista palkinnoista. Suosittu ONES on nyt pelattavissa paikallismoninpelinä, ja uusi World of CHEL -pelitila nimeltään Eliminaattori tuo tiukkoja kamppailuja, joissa voit kilpailla porukan mestaruudesta ystäviesi kesken.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Pelin Ikäraja: 12

  Takuu: 12 kk

  Asiakastuki: https://support.xbox.com/fi-FI/

  EAN -koodi: 5030948123955

  Telian tuotekoodi: 9075142

  Valmistajan tuotekoodi: 1071155