Xbox OneGTA: The Trilogy The Definitive Edition -peli5026555365970

 • Klassikkojen paluu – kolme eeppistä GTA-tarinaa uudelle sukupolvelle päivitettynä
 • Liberty City, Vice City ja San Andreas lienevät pelihistorian kuuluisimmat kaupungit, jotka varmasti herättävät tunteita jokaisessa old-school pelaajassa
 • Pelin ikäraja: 18

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  PS4 GTA: The Trilogy - The Definitive Edition

  Kolme kuuluistaa kaupunkia – kolme eeppistä tarinaa

  Pelaa genrensä määritelleen Grand Theft Auto trilogian (Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City ja Grand Theft Auto: San Andreas) klassikoita nyt uudelle sukupolvelle päivitettyinä. Ne sisältävät kattavia parannuksia, mukaan lukien loistavat uudet valaistus- ja ympäristöparannukset, korkearesoluutioiset grafiikat, lisätty piirtoetäisyys, Grand Theft Auto V -tyylinen ohjaus ja tähtäys ja paljon enemmän. Nämä rakastetut maailmat herätetään eloon aivan uudella yksityiskohtien tasolla.

  Grand Theft Auto III

  Kaikki alkaa Liberty Citystä. Voit vallankumouksellisen vapauden myötä mennä minne vain ja ryöstää kenet tahansa, sillä Grand Theft Auto III pistää rikollismaailman keskipisteen sormiesi ulottuville, jos uskallat vain tarttua siihen.

  Grand Theft Auto: Vice City

  Tervetuloa 80-luvulle. Suurten hiusten ja pastellipukujen vuosikymmeneltä saapuu tarina yhden miehen noususta rikollistunkion huipulle. Grand Theft Auto palaa Tommy Vercettin petosta ja kostoa sisältävän tarinan myötä neonvalojen peittämään rantakaupunkiin, joka on ylettömyyksiä ja mahdollisuuksia täynnä.

  Grand Theft Auto: San Andreas

  Viisi vuotta sitten Carl ”CJ” Johnson pakeni Los Santosin sumuja... kaupungin kärsiessä jengiongelmista, huumeista ja korruptiosta. Nyt on 90-luvun alku. CJ:n täytyy palata kotiin. Hänen äitinsä on murhattu, hänen perheensä on palasina ja hänen lapsuudentoverinsa ovat ajautumassa kohti tuhoa. Kotikulmilleen palattuaan pari kyttää lavastaa hänet syylliseksi murhasta. CJ on pakotettu kulkemaan läpi San Andreaksen osavaltion pelastaakseen perheensä ja ottaakseen kadut haltuunsa tässä kaiken muuttaneen sarjan seuraavassa osassa.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Pelin Ikäraja: 18

  Takuu: 12 kk

  Asiakastuki: https://support.xbox.com/fi-FI/