MicrosoftXbox Series X 1 TtRRT-00009

 • Kaikkien aikojen tehokkain Xbox: aitoa 4K-pelaamista jopa 120 kuvan sekuntitahdilla, 8K HDR ja 12 teraflopsia tehoa
 • Entistä pienemmät latausnopeudet, teratavun verran tallennustilaa suosikkipeleillesi ja vakuuttava 3D-ääni
 • Taaksepäin yhteensopiva tuhansien Xbox One- ja Xbox 360 -suosikkipelien kanssa

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 1 Tt

   Tallennustila

  • 4K

   Resoluutio

  • AMD Zen 2

   Suoritin

  • 120 fps

   Kuvataajuus

  Xbox Series X

  Aitoa 4K-tarkkuuden pelaamista. Jopa 120 kuvaa sekunnissa. 8K HDR ja Xbox Velocity -arkkitehtuuri. Xbox Series X on kaikkien aikojen nopein ja tehokkain Xbox. Tuhannet neljän sukupolven Xbox-suosikit näyttävät ja tuntuvat parhaalta Xbox Series X:llä. puhumattaakan Series S- ja Series X -konsoleille optimoiduista uusista nimikkeistä.

  Osta vain kerran

  Smart Deliveryn ansiosta sinun tarvitsee ostaa tuettu peli vain kerran, minkä jälkeen voit pelata sen parasta versiota käytössäsi olevalla konsolilla.

  12 teraflopsia tehoa

  Järjestelmäsirun 12 teraflopsin suoritinteho yhdessä AMD:n Zen 2- ja RDNA 2-arkkitehtuurin kanssa luovat houkuttelevia maailmoja. AMD:n Zen 2- ja RDNA 2-arkkitehtuurin tarjoama DirectX-säteenjäljitys puolestaan mahdollistaa todentuntuiset valo- ja varjotehosteet sekä tarkat heijastukset, joiden ansiosta maailmat ovat dynaamisia ja eloisia.

  Ääntä kaikkialla

  3D-tilaääni on äänitekniikan seuraava kehitysaskel. Edistykselliset algoritmit luovat mukaansatempaavan äänimaailman, joka asettaa sinut kokemuksen keskipisteeseen.

  Aitoa 4K-pelaamista

  Xbox Series X tarjoaa uskomattoman kuvataajuuden (jopa 120 FPS) sekä tyrmäävän HDR-laadun. Uppoudu tarkempiin hahmoihin, kirkkaampiin maailmoihin ja loputtomiin yksityiskohtiin todenmukaisen 4K:n avulla. 

  Suunniteltu nopeaksi

  Uusi järjestelmäsiru ja Xbox Velocity Architecture yhdessä tarjoavat uskomattoman nopeuden, ja varta vasten suunniteltu 1 Tt:n SSD-asema sekä suoritin ojentavat ohjat sinulle. Nollasta sataan jopa 120 FPS:n kuvataajuudella.

  Mars mars

  Pelit latautuvat huomattavasti nopeammin Xbox Series X:n varta vasten suunnitellun SSD-levyn avulla. Quick Resume -toiminnolla voit vaihtaa saumattomasti useiden eri pelien välillä ja jatkaa heti siitä, mihin jäit.

  Enemmän tilaa

  Xbox Series X:lle yhteensopiva yhden teratavun Seagate-tallennuslaajennuskortti kytketään konsolin takaosan erilliseen laajennusporttiin, ja se vastaa täysin konsolin omaa SSD-asemaa, joten saat peleille lisää tilaa suorituskyvystä tinkimättä. Seagate-kortti myydään erikseen.

  Täydellistä hallintaa

  Uusi langaton Xbox-ohjain on tyylikäs ja mukava käyttää, ja mahdollistaa välittömän jakamisen jaa-painikeen avulla. Kuvioidut liipaisimet ja bumper-painikkeet tarjoavat hyvän otteen ja uuden hybridisuuntapainikkeen avulla liikeyhdistelmät onnistuvat mutkattomasti. Lisäksi Xbox Series X on yhteensopiva Xbox One -pelilisälaitteiden kanssa ja tarjoaa entistäkin nopeamman vasteen.

  Taaksepäin yhteensopiva tuhansien pelien kanssa

  Valmistaudu nopeampiin latausaikoihin, suurempaan tarkkuuteen, vakaampiin kuvataajuuksiin ja lyhyempään syöteviiveeseen tuhansissa Xbox Onen, Xbox 360:n ja alkuperäisen Xboxin peleissä. 

  Teknologian aallonharjalla

  Laitteisto- ja ohjelmistoinnovaatiot sekä tarkkaan harkittu suunnittelu mahdollistavat Xbox Series X:n tyylikkään yksiosaisen muotoilun. Xbox Parallel Cooling Architecture -tuuletusratkaisu koostuu kolmesta tuuletuskanavasta, joiden ansiosta sisäisten osien tuottama lämpö jakautuu tasaisesti, jolloin konsolin toiminta on viileää ja hiljaista. Jaetun emolevyn ansiosta konsolin sisäisten osien lämpötila pysyy tasaisena ja teho korkeana. Xbox Series X:n höyrykammio mahdollistaa ytimen sisäisen lämmön tasaisen jakautumisen. Jäähdytyselementtikotelo puolestaan on ainutlaatuinen, ei-elektroninen komponentti, jossa rinnakkaisjäähdytys yhdistyy uniikkiin rakenteeseen, mikä parantaa suorituskyvyn luotettavuutta. Pystysuora ilmavirtajärjestelmä pitää konsolin toiminnan tasaisena ja jäähdytyksen hiljaisena.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Yleistä

  Tuotteen tyyppi

  Pelikonsoli

  Sisäinen muisti

  1 Tt SSD

  Media

  Ultra HD Blu-ray

  Suoritin

  AMD Zen 2 3.8 GHz - 8-ydin

  Käyttömuisti (RAM)

  16 Gt GDDR6 SDRAM at 336 GB/s

  Näytönohjain

  AMD RDNA 2

  Kellumispisteen suorituskyky

  12 TFLOPS

  Verkko

  Gigabit Ethernet, 802.11a/b/g/n/ac

  Surround-äänituki

  DTS, Dolby Atmos, Dolby Digital, Dolby TrueHD

  Leveys

  15.1 cm

  Syvyys

  15.1 cm

  Korkeus

  30.1 cm

  Paino

  4.4 kg

  Ohjain

  Tyyppi

  Xbox-peliohjain - langaton

  Ohjaimet

  Oikea liipaisin, Vasen liipaisin, Oikea iskunvaimennin, Vasen iskunvaimennin, A-painike, B-painike, ristiohjain, X-painike, Y-painike, Right stick, Left stick

  Videolähtö

  TV-liitäntä

  HDMI

  Erotuskyky

  8K

  HDR Capable

  Kyllä

  Liitännät

  Liitintyyppi

  HDMI-ulostulo

  3 x USB 3.1 Gen 1

  LAN

  Paikat

  1 x Seagate Expansion Card

  Muuta

  Virtalähde

  Integrated power supply

  Sisältyvät lisävarusteet

  HDMI-kaapeli

  Valmistajan takuu

  Takuu

  12 kk

  Asiakastuki

  puh. +358 (0)9 8171 0400 | https://support.microsoft.com/fi-fi/