E-WayE5045FS -sähköpotkulauta601445

 • Tehokas sähköpotkulauta etujousituksella, 500 W:n moottorilla ja jopa 25 km/h huippunopeudella
 • Taitettava rakenne ja painoa vain 15,1 kg – kulkee kätevästi mukanasi kaikkialla
 • Täydellä akulla ajat jopa 45 km matkan ja selkeältä AI-LED -näytöltä seuraat kätevästi akun varaustilaa

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 25 km/h

  Huippunopeus

 • 500 W

  Moottori

 • 15,1 kg

  Paino

 • 8,5”

  Honeycomb-renkaat

E-Way E-5045FS -sähköpotkulauta

Tehokas ja kompaktin kokoinen E-Way E-5045FS sähköpotkulauta kuljettaa sinut paikasta toiseen niin lyhyiden kuin keskipitkien matkojen osalta. Voit ajella sähköpotkulaudalla täydellä akulla optimiolosuhteissa jopa 45 km ja normaaliolosuhteissa n. 25–45 km. Akku latautuu täyteen n. 6–7 tunnissa. Lisäksi E5045FS on varustettu etujousituksella ja sen käyttöönotto on erittäin helppoa ja nopeaa, joten pääset ajelemaan laudalla käden käänteessä.

Tehokas moottori

E-Way E-5045FS mallissa on tehokas 500 W:n hiiliharjaton moottori, jonka hetkellinen huipputeho yltää jopa 900 W:iin. Tehokkaan moottorinohjausjärjestelmän ansiosta akusto pystyy antamaan moottorille tehoa enemmän kuin useimmissa sähköpotkulaudoissa markkinoilla. Huomaat tehon erityisesti vauhtina ylämäissä ja liikkeelle lähtiessäsi.

Kätevä näyttö

Näet isolta AI-LED -näytöltä kaiken tarvittavan, kuten sähköpotkulaudan nopeuden ja akun varaustilan. Näyttö on suunnattu viistosti, joten näet tiedot helposti nopealla vilkaisulla. Näyttö on sijoitettu nopeuden säätimien yhteyteen, jotta sinun olisi mahdollisimman helppo säätää siitä eri ajotiloja ja etuvalon toimintaa.

Jarrutusjärjestelmä

E-Way E-5045FS:ssa on kaksi erillistä jarrutusjärjestelmää, jotka molemmat aktivoituvat, kun puristat jarrukytkimestä. Tehokas levyjarru taka-akselilla toimii pääasiallisena jarruna, ja sen rinnalla sitä tehostaa moottorissa oleva aktiivinen moottorinjarru, joka samalla kerää talteen jarrutuksesta syntynyttä energiaa ja varastoi sitä takaisin akkuihin. Näin saadaan virtaa talteen myös ajon aikana. Vahvan jarrutusjärjestelmän ansiosta sähköpotkulauta pysähtyy erittäin tehokkaasti, mikä lisää sähköpotkulaudan turvallisuutta. Taka-akselilla olevaa levyjarrun tehokkuutta pystyy myös helposti itse säätämään, joten voit tehdä siitä juuri itsellesi sopivan.

8,5” Honeycomb-renkaat

E-Way E-5045FS:ssa käytetään kestäviä Honeycomb-renkaita, joissa ei ole helposti rikkoutuvaa sisäkumia. Renkaat ovat kestävät, joten sinun ei tarvitse huolehtia mahdollisista rengasrikoista. Uusien tehokkaampien valojen ja lisättyjen heijastimien avulla näet ja näyt myös pimeällä.

Kestävä ja taitettava runko

E-Way E-5045FS on valmistettu erittäin kestävästä valetusta alumiinista, mutta silti se painaa vain n. 15 kg. Voit siis huoletta ottaa sähköpotkulaudan mukaasi ja kantaa sitä aina silloin, kun et itse aja sillä. Lisäksi kuljetusta helpottaa sen kokoontaitettava runko, jonka ansiosta saat sähköpotkulaudan kompaktiin tilaan. Laudan runkoon on myös lisätty erillinen lukitusrengas, jonka läpi U- tai vaijerilukon läpivienti on helppoa ja turvallista. Lisäksi E-Way E-5045FS:n latauspistoke sijoitettuna näytön yhteyteen, joten sinne ei mene likaa tai rapaa maantasolta.

E-Way-sovellus

E-Way E-5045FS on yhteensopiva E-Way mobiiliapplikaation (Android / IOS) kanssa, jonka avulla voit säädellä useimpia laitteen ominaisuuksia. Voit hallita esimerkiksi eri ajotiloja, joilla määritetään potkulaudan kiihtyvyyttä ja käytössä olevaa tehoa. Lisäksi näet kaiken datan sähköpotkulaudan käytöstä ja käyttöhistoriasta.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Nopeus

Säädettävä, huippunopeus jopa 25 km/h

Toimintamatka

2

5–45 km

Näyttö

Monipuolinen AI-LED näyttö laajalla informaatiolla

Jousitus

Etujousitus

Moottori

500 W, yli 900 W (huipputeho)

Akku

37V, 12,2Ah (451Wh) Li-ion

Latausaika

6–7 h

Suojaus

IP54

Maks.nousukulma

20%

Renkaat

8,5" Honeycomb renkaat – ei helposti puhkeavaa sisärengasta

Jarru

Takana E-ABS energian talteenotolla, edessä rumpujarru

Maks.käyttäjänpaino

125 kg

Muut ominaisuudet

Lukitusrengas U- tai vaijerilukon turvallisempaan läpivientiin, kantokoukku esim. repun kannatteluun (max. 5kg), soittokello, hyvät heijastimet lisäävät näkyvyyttä pimeässä, E-ABS, tehokas ledvalo edessä, takajarru ledvalo ja tukijalka

Mitat

113 x 43 x 118 cm (ajokunnossa), 113 x 43 x 48 cm (kokoontaitettuna)

Paino

15,1 kg.

Valmistajan takuu

Rajoitettu takuu 2 vuotta. Akun takuu 1 vuosi.

Huoltotilaukset, huoltoon ja tekniseen tukeen liittyvät kysymykset

tuki@gossenordic.com, 020 722 94 31 (arkisin klo 8.00 – 16.00)

Tuotekoodit

EAN-koodi

7044876014450

Telian tuotekoodi

9120991