AppleAirPods MaxMGYH3ZM/A

 • Uskomaton äänenlaatu yhdistyy vaivattomaan käyttökokemukseen
 • Aktiivinen taustamelun vaimennus sulkee häiriötekijät mielestäsi
 • Upea muotoilu, erinomainen istuvuus ja jopa 20 tunnin akunkesto

VäriTähtiharmaa

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 20 h

   Toistoaika kerralla

  • 5 min

   Pikalataus

  • H1

   Siru

  • 5.0

   Bluetooth

  Apple AirPods Max -kuulokkeet

  AirPods Max -kuulokkeet ovat täydellinen yhdistelmä sykähdyttävän laadukasta äänen­toistoa ja AirPodeista tuttua vaiva­tonta käyttöä.

  Mullistavan näkemyksellinen kokoonpano

  AirPods Maxit on suunniteltu kuuloketyynyistä kaariverkkoon siten, että ne luovat optimaalisen akustisen eristyksen monille eri päänmuodoille. Tinkimättömän istuvuuden ansiosta pystyt uppoutumaan uskomattomaan äänielämykseen.

  Yläsangan aisoihin jännitetty kaariverkko on hengittävää punosta, joka jakaa painon niin, että päähän kohdistuva paine vähenee.Ruostumat­on teräsrunko on päällystetty miellyttävän pehmeällä materiaalilla. Tuloksena on uskomaton yhdistelmä kestävyyttä, joustavuutta ja käyttömukavuutta.

  Teleskooppivarsi säätyy portaattomasti ja asettuu tarkasti kohdalleen niin, että istuvuus ja eristävyys säilyvät.

  Tyylikkäästi anodisoiduissa alumiinikupeissa on mullistava mekanismi, jonka ansiosta kumpikin kuppi voi kiertyä itsenäisesti ja jakaa paineen tasaisesti.

  Kuuloketyynyt on päällystetty erikoisvalmisteisella tekstiiliverkolla, joten ne tuntuvat tyynymäisen pehmeiltä. Tyynyt on valmistettu akus­tisesta muisti­vaahdosta, joka luo pehmeän mutta tiiviin eristyksen, joka on huipputason äänen­toiston edel­­lytys. 

  Kuulostaa ihmeellisen hyvältä

  AirPods Maxeissa yhdistyvät huippuluokan ääni ja alan johtava aktiivinen taustamelun vaimennus. Tuloksena on vertaansa vailla oleva langaton kuunteluelämys. Niiden erikois­valmisteisen ajurin jokainen osa tekee töitä tuottaakseen säröttömän äänen kaikilla kuultavissa olevilla taajuuksilla. Joka nuotissa kuuluu uutta selkeyttä aina syvistä ja muhkeista bassoista tarkkoihin keskiääniin sekä kirkkaisiin ja puhtaisiin ylä-ääniin.

  Vaimentaakseen epätoivotut ulkoiset äänet AirPods Maxit käyttävät kuutta ulospäin suunnattua mikrofonia ympäristösi melun tunnistamiseen ja kahta sisäänpäin suunnattua mikrofonia mittaamaan, mitä kuulet. Lisäksi suuntaavat mikrofonit auttavat eristämään äänesi puhelin­keskusteluissa, joten se kuuluu selvästi tuulisissakin olosuhteissa.

  Applen suunnittelema dynaaminen ajuri tuottaa laajan taajuusalueen, joka nostaa jokaisen äänen yksityiskohdat tarkasti esiin. Tututkin kappaleet toistuvat ennenkuulumattoman yksityiskohtaisesti ja tarkasti.

  AirPods Maxien ajuri on samanlainen kuin huippu­luokan lattia­kaiuttimissa, ja sen kahdella neodyymi­magneetti­renkaalla varustettu moottori minimoi harmonisen kokonaissärön kaikilla kuultavissa olevilla taajuuksilla. Tuloksena on yhtenäisen selkeä toisto jopa täydellä äänen­voimakkuudella.

  AirPods Maxien kummassakin kupissa on Applen suunnittelema tehokas H1-siru, räätälöity akustinen rakenne ja edistyk­sellinen ohjelmisto, joiden ansiosta ne pystyvät käyttämään laskennallista ääntä luodakseen mullistavan kuuntelu­kokemuksen. Laskennallinen ääni auttaa sulkemaan ulkopuolisen melun pois hyödyntämällä kunkin sirun kymmentä ääniydintä. Se mukauttaa ääntä kuuloketyynyjen istuvuuden ja eristävyyden mukaan ja saa elokuvakohtaukset kuulostamaan siltä, kuin olisit tapahtumien keskipisteessä.

  Alan johtava aktiivinen taustamelun vaimennus kumoaa ulkoiset äänet vastaavalla määrällä vastamelua niin, että sinä voit täysillä uppoutua kuunteluun. Painamalla Melunhallinta-painiketta pääset läpikuulumistilaan. Se päästää läpi ulkopuoliset äänet, joten voit toimia luontevassa vuoro­vaikutuksessa ympäristösi kanssa.

  Adaptiivinen taajuuskorjaus sovittaa äänen kuuloketyynyjen yksilöllisen istuvuuden ja eristävyyden mukaiseksi. Sisäänpäin suunnatut mikrofonit mittaavat kuulemasi äänet ja säätävät sitten musiikin taajuudet tuottaakseen täysipainoisen ja yhtenäisen elämyksen, jossa jokainen nuotti toistuu tarkasti.

  Tilaääni dynaamisella pään seurannalla tarjoaa teatterimaisen, ympäröivän äänielämyksen elokuvia ja TV-sarjoja katsottaessa. Sisäisten gyroskooppien ja kiihtyvyys­anturien avulla AirPods Max ‑kuulokkeet sekä iPhone tai iPad seuraavat pääsi pieniäkin liikkeitä ankkuroiden äänet laitteeseesi. 

  Hienostuneen yksinkertaista

  AirPods Maxeissa on kaikki AirPods-tuoteperheen langaton vaivattomuus. Ne tekevät kuuntelusta täysin saumattoman elämyksen – käyttöönotosta Siri-komentoihin, päivästä ja laitteesta toiseen.

  AirPods Maxit muodostavat välittömästi yhteyden iPhoneen tai iPadiin. Kun haluat muodostaa parin, sijoita vain AirPods Maxit lähelle laitettasi ja napauta näytöllä Yhdistä.

  Vaihtelet halutessasi saumattomasti iPhonen, iPadin ja Macin välillä. Jos soitat musiikkia Macilla ja vastaat puheluun iPhonella, AirPods Max ‑kuulokkeet vaihtavat automaat­tisesti laitteesta toiseen.

  Voit jakaa helposti äänistriimin kaksiin AirPods-kuulokkeisiin iPhonesta, iPadista, iPod touchista tai Apple TV:stä. Tuo mitkä tahansa AirPods‑kuulokkeet lähelle laitetta, jota kuuntelet, ja yhdistä napauttamalla.

  AirPods Maxit keskeyttävät äänen, kun otat ne pois päästäsi, ja jatkavat toistoa, kun laitat kuulokkeet takaisin paikoilleen. Tahtiakaan ei jää väliin.

  Pyydä ajo-ohjeet, tarkista sää, sovi tapaaminen ja tee paljon muuta sanomalla ”Hei Siri.” Laajan komento­valikoiman ansiosta henkilö­kohtainen suosikki­avustajasi on avuliaampi kuin koskaan. Voit antaa Sirin puhua saapuvat viestit käyttämällä viestien ilmoitus­toimintoa. Voit jopa pyytää Siriä vastaamaan – käyttämättä käsiäsi.

  Kotelo, joka säästää voimia ja akku, jonka syke ei sammu

  Kun AirPods Max ‑kuulokkeita säilytetään niiden pehmeässä, solakassa Smart Case ‑kotelossa, ne siirtyvät erittäin alhaisen virran tilaan, joka säästää latausta.

  AirPods Maxit tarjoavat 20 tuntia kuunteluaikaa, elokuvien katselua ja puheaikaa aktiivisen taustamelun vaimennuksen ja tilaäänen ollessa käytössä. Niiden lataus tapahtuu kätevästi Lightning-liittimen kautta. Nopealla 5 minuutin latauksella saat 1,5 tuntia kuunteluaikaa.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

  Tekniset tiedot

  Yleistä

  Tuotteen tyyppi

  Kuulokkeet - Bluetooth - langaton

  Yhteensopivuus

  iPhone, iPad, iPod, Mac

  Lisätoiminnot

  Langaton äänen jakaminen, läpinäkyvyystila, tilaääni dynaamisella päänseurannalla

  Mittojen & painon yksityiskohdat

  Kuulokkeet: 16.86 cm x 8.34 cm x 18.73 cm / 384.8 g

  Kotelo: 134.5 g

  Leveys

  16.86 cm

  Syvyys

  8.34 cm

  Korkeus

  18.73 cm

  Paino

  384.8 g

  Väri

  Avaruuden harmaa

  Rungon materiaali

  Ruostumaton teräs, eloksoitu alumiini

  Kuulokepannan materiaali

  Punosverkko

  Korvanapin materiaali

  Muistivaahtomuovi, verkkokangas

  Suosituskäyttö

  Kannettava elektroniikka, tietokone

  Äänilähtö

  Kuulokkeiden muoto

  Täysi koko

  Kuuloketekniikka

  Dynaaminen

  Liitettävyystekniikka

  Langaton

  Langaton tekniikka

  Bluetooth

  Bluetooth-versio

  Bluetooth 5.0

  Äänentoistotila

  Stereo

  Ääniefektit

  Adaptive EQ

  Aktiivinen melunpoisto

  Kyllä

  Magneetin materiaali

  Neodymium-magneetti

  Säädeltävä pääpanta

  Kyllä

  Ominaisuudet

  Apple H1 -siru, korvassa-tunnistus

  Mikrofoni

  Koko tai muoto

  Kiinteä

  Toimitukseen sisältyvät mikrofonit

  9

  Kaukosäädin

  Säädöt

  Volyymi, toisto/tauko, seuraava/edellinen kappale, ääniohjaus, vastauspuhelu, ANC/läpinäkyvyys

  Seuranta

  Anturit

  Kiihtyvyysmittari, gyroanturi, sijaintianturi, optinen anturi, kotelon tunnistin

  Internet of Things (IoT)

  Älykäs avustaja

  Siri

  Muuta

  Sisältyvät lisävarusteet

  Latauskotelo, valaistus - USB-C -kaapeli

  Kaapelitiedot

  USB-C - valaistuskaapeli - irrotettava

  Virransyöttö

  Akku / paristo

  Kuulokkeen akku uudelleenvarattava

  Akun kesto (jopa)

  20 tunti(a)

  Akunkesto

  Jatkuva toisto (aktiivinen äänenvaimennus päällä): jopa 20 h

  Jatkuva toisto (tilaääni päällä): jopa 20 h

  Jatkuva puhe: jopa 20 h

  Yhteensopivuustiedot

  Suunniteltu malleihin

  Apple 10.2-inch iPad (7. sukupolvi, 8. sukupolvi)

  Apple 10.5-inch iPad Air (3. sukupolvi)

  Apple 10.5-inch iPad Pro

  Apple 10.9-inch iPad Air (4. sukupolvi)

  Apple 11-inch iPad Pro (1. laitesukupolvi, 2. sukupolvi)

  Apple 12.9-inch iPad Pro (1. laitesukupolvi, 2. sukupolvi, 3. sukupolvi, 4. sukupolvi)

  Apple 9.7-inch iPad (5th generation, 6. sukupolvi)

  Apple 9.7-inch iPad Pro

  Apple iMac (2012 loppuvuosi, Early 2019, vuoden 2013 loppu, Vuoden 2014 keskivaihe, vuoden 2014 loppupuoli, vuoden 2015 keskivaihe, vuoden 2015 loppupuoli, vuoden 2017 keskivaihe, vuoden 2020 puoliväli)

  Apple iMac Pro (vuoden 2017 loppu)

  Apple iPad Air 2

  Apple iPad mini 4

  Apple iPad mini 5

  Apple iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 12, 12 mini, 12 Pro, 12 Pro Max, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, SE, SE (2.sukupolvi), X, XR, XS, XS Max

  Apple iPod touch (7G)

  Apple Mac mini (2012 loppuvuosi, syksy 2018, syksy 2020, vuoden 2014 loppupuoli, vuoden 2020 alku)

  Apple Mac Pro (syksy 2019, vuoden 2013 loppu)

  Apple MacBook (2015 alkuvuosi, Early 2016, vuoden 2017 keskivaihe)

  Apple MacBook Air (2015 alkuvuosi, Early 2014, Mid 2013, syksy 2018, syksy 2020, Vuoden 2012 keskiväli, vuoden 2017 keskivaihe, Vuoden 2019 puoliväli, vuoden 2020 alku)

  Apple MacBook Pro (2012 loppuvuosi, 2015 alkuvuosi, syksy 2019, syksy 2020, Vuoden 2013 alku, vuoden 2013 loppu, Vuoden 2014 keskivaihe, vuoden 2015 keskivaihe, vuoden 2016 loppu, vuoden 2017 keskivaihe, vuoden 2018 keskivaihe, Vuoden 2019 puoliväli, vuoden 2020 alku)

  Apple TV

  Apple Watch

  Valmistajan takuu

  Takuu

  12 kk

  Asiakastuki

  puh. 0800 96372 | https://support.apple.com/fi-fi