Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Energiatehokkuus

Teemme jatkuvasi työtä energiatehokkuutemme parantamiseksi ja olemme matkalla kohti oikeaa suuntaa.

Vauhdilla kohti energiatehokkuustavoitetta 

Yksi Telia Finlandin suurimmista ympäristövaikutuksista on energiankulutus. Datankäytön voimakas kasvu niin kuluttaja- kuin yritysasiakkailla lisää sähkönkulutusta verkoissamme. Kulutuksen kasvaessa energiatehokkuudella on entistäkin tärkeämpi merkitys ympäristövaikutusten hallinnassa. Teemme jatkuvasti työtä energiatehokkuuden parantamiseksi päivittäisissä prosesseissamme ja meillä on meneillään useita energiatehokkuusprojekteja. 

Olemme liittyneet Energiaviraston ja Motivan energiatehokkuusopimuksiin 2017–2025, joissa olemme sitoutuneet parantamaan energiatehokkuuttamme. Energiatehokkuussopimukset ovat tärkeä osa Suomen energia- ja ilmastostrategian toteutusta sekä energian tehokkaan käytön edistämistä. Olemme etuajassa matkalla kohti energiatehokkuussopimuksissa asettamiamme tavoitteita, sillä saavutimme vuonna 2018 puolivälitavoitteen eli 4 % vähennyksen energian kulutuksessamme vuoden 2015 lähtötasosta.