Vastuu työntekijöistämme

Otamme vastuun ihmisistä ja teemme työtä sen eteen, että olemme turvallinen työpaikka, jossa jokainen voi olla oma itsensä.

Työ on itsessään hyvinvoinnin lähde

Olemme tehneet paljon työyhteisön hyvinvoinnin, turvallisuuden ja terveyden eteen. Osoituksena siitä Telialle on myönnetty ISO 45001 -standardiin perustuva työterveys ja -turvallisuushallintajärjestelmäsertifikaatti, joka koskee koko liiketoimintaa Suomessa.

Työhyvinvoinnin perustana toimii henkilön oma asenne ja vastuu yleisestä hyvinvoinnistaan. Hyvinvointikulttuurissamme työyhteisön jäsenet tekevät laajalti yhteistyötä koko yhteisön työhyvinvoinnin eteen. Keskeisiä työhyvinvoinnin osa-alueita ovat ennaltaehkäisevät hyvän terveyden palvelut, itsensä johtaminen sekä tasapaino työn ja vapaa-ajan kesken. Näin työstä itsestään tulee hyvinvoinnin lähde, joka auttaa jaksamaan paremmin.

Olemme sitoutuneet seuraaviin tavoitteisiin

Huolehdimme työntekijöistämme

Otamme vastuun tuotteidemme ja palveluidemme ketjusta päästä päähän ja tarjoamme työpaikan, joka on lainsäädännön vaatimusten mukainen ja turvallinen työntekijöidemme lisäksi toimittajille ja vierailijoille.

Tutustu konsernin työterveys- ja turvallisuuspolitiikkaan