Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Vastuu työntekijöistämme

Otamme vastuun ihmisistä ja teemme työtä sen eteen, että työpaikkamme on turvallinen.

Työ on itsessään hyvinvoinnin lähde

Olemme tehneet paljon työyhteisön hyvinvoinnin, turvallisuuden ja terveyden eteen. Osoituksena siitä Telialle on myönnetty OHSAS 18001 -standardiin perustuva työterveys ja -turvallisuushallintajärjestelmäsertifikaatti, joka koskee koko liiketoimintaa Suomessa.

Työhyvinvointi lähtee asenteestamme ja omasta vastuusta. Telian hyvinvointikulttuurissa työyhteisön jäsenet vastaavat oman työhyvinvointinsa toimivuudesta yhdessä. Keskeisiä työhyvinvoinnin osa-alueita ovat ennaltaehkäisevät hyvän terveyden palvelut, itsensä johtaminen sekä balanssi työn ja vapaa-ajan kesken. Näin työstä itsestään tulee hyvinvoinnin lähde!

Olemme sitoutuneet seuraaviin tavoitteisiin

Huolehdimme Työntekijöistämme

Asiakkaamme voi luottaa siihen, että ihmisten hyvinvointi on meille tärkeää. Otamme vastuun tuotteidemme ja palveluidemme ketjusta päästä päähän ja tarjoamme työpaikan, joka on lainsäädännön vaatimusten mukainen ja turvallinen työntekijöidemme lisäksi toimittajille ja vierailijoille. Voit tutustua konsernin työterveys- ja turvallisuuspolitiikkaan tästä.

YOUNITE-vapaaehtoistyöohjelma työntekijöitä motivoimassa

Tarjoamme henkilöstöllemme mahdollisuuden elää todeksi asiakaslupauksemme ”löydä uusi yhteys” sekä arvojamme Dare, Care ja Simplify. Tämän toteutamme YOUNITE-ohjelmalla, jossa tarjoamme jokaiselle työntekijällemme mahdollisuutta ottaa palkallisena työaikana osaa hyväntekeväisyystyöhön. Yhteistyökumppaneina hankkeessa ovat mm. Pelastakaa Lapset ry, Yrityskylä ja Helsinki Missio. Lisäksi henkilöstö voi itse ehdottaa sydäntään lähellä olevia vapaaehtoistyökohteita digitalisaatio-teemaan liittyen.