Kesätöissä Telialla

Kun sinä kasvat, kasvamme mekin.

Lupauksemme sinulle

Yhteisöllinen kulttuuri

Uskomme, että hyvässä yhteishengessä ja toistemme tukemisessa on voimaa. Telialla työskentelet kannustavassa ja turvallisessa ympäristössä, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja kaikilla on mahdollisuus kehittyä. Yhdessä olemme enemmän.

Tutustu kulttuuriimme ja arvoihin

Esihenkilö tukenasi

Meillä panostetaan hyvään esihenkilötyöhön ja -koulutukseen. Haluamme mahdollistaa jokaiselle telialaiselle avaimet onnistumiseen ja kasvuun, jossa esihenkilöillä on tärkeä rooli. Henkilöstökyselyistä selviää, että 88% telialaisista ovat tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä omaan esihenkilöönsä.

Tutustu Topiaksen ajatuksiin ihmisten johtamisesta

Hauskanpitoa ja verkostoitumista

Telia Social Clubin kautta pääset nopeasti tutustumaan muihin telialaisiin ja osaksi porukkaa erilaisten tapahtumien, aftereiden ja aktiviteettejen kautta. Klubin syli on avoin kaikille uusille työntekijöille.

Tutustu Telia Social Clubiin

Näin hakuprosessi etenee

1. Kesätyöhakemus

Huippua, että olet kiinnostunut hakemaan meille kesätöihin! Tutustu meidän avoimiin kesätyöpaikkoihin, ne löytyvät tuosta ylempää 8.1.2024 alkaen. Löytäessäsi mieluisen kesätyöpaikan, jätä hakemuksesi CV:si kera järjestelmäämme. 

2. Hakemuksen käsittely

Hakemuksen lähettämisen jälkeen voit rauhassa odotella yhteydenottoamme. Hakemusten käsittelyssä saatta kestää, joten ei syytä huoleen, jos meistä ei aivan heti kuulu. Olemme sinuun yhteydessä aivan viimeistään hakuajan päättymisen jälkeen.

3. Yhteydenotto

Riippumatta siitä, sovimmeko kanssasi jatkosta, olemme sinuun joka tapauksessa yhteydessä. Viimeistään hakuajan päättymisen jälkeen saat lisää tietoa omasta etenemisestäsi. Kun haluamme tutustua sinuun paremmin ja jutella lisää kesätyöpaikasta, varaamme kanssasi haastatteluajan.

4. Haastattelu

Järjestämme haastattelun joko Teams-tapaamisena tai paikan päällä toimistollamme. Muista olla oma itsesi ja kirjoittaa valmiiksi ylös kysymyksiä – haastattelu on myös sinun tilaisuutesi selvittää, vastaako työpaikkamme sitä mitä etsit. Tsemppiä!

5. Totuuden hetki

Meidän iloksemme näemme ehkä juuri sinussa hiomattoman timantin ja haluamme sinut mukaan kasvamaan kanssamme. Kun työsopimus on allekirjoitettu, sovitaan vielä käytännön asiat ja jännittävä odotus voi alkaa!

6. Tervetuloa Telialle!

Nauti, opi ja ota kaikki irti tulevasta kesästä. Kannustamme sinua rohkeasti ideoimaan, kehittämään ja haastamaan – kun sinä kasvat, kasvamme mekin. Ja ennen kaikkea, pidä hauskaa! Nähdään Telialla.