Opiskelijat ja vastavalmistuneet Telialla

Haluamme antaa jokaiselle tulevalle telialaiselle mahdollisuuden onnistumiseen ja kasvuun. Siinä missä teknologia ja digitaalinen maailma kehittyy jatkuvasti, kannustamme myös työntekijöitämme oppimaan uutta ja kasvamaan alan mukana.
 
Meiltä löydät kiinnostavia mahdollisuuksia kehittyä. Tarjoamme opiskelijoille ja vastavalmistuneille kasvupolkuja laajasti eri IT-alan rooleista aina myyntitehtäviin Telia Kaupassa, oli intohimosi sitten tulevaisuuden kehittämisessä, asiakkaidemme tukemisessa tai tietyn teknologian syväosaamisessa.
 
Kun sinä kasvat, kasvamme mekin.

Telian kesätyöhaku on käynnissä

Vuoden 2023 kesätyöhakumme alkaa 9.1.2023 jatkuen 5.2.2023 saakka. Yksittäisiä paikkoja voi tulla hakuun myös helmikuun jälkeen – seuraathan siis aktiivisesti sivujamme.

Blogikirjoituksista pääset lukemaan lisää kesätyöntekijöidemme kokemuksista. Liity myös Telian Kesäduunit -Facebook-ryhmään, jossa voit tutustua tarkemmin meihin työnantajana ja voit kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä.

Avoimet työpaikat  Liity ryhmään

Pääset mukaan nuorten ammattilaisten verkostoon

Meillä toimii aktiivinen vastavalmistuneiden ja nuorten ammattilaisten verkosto Telia Young Talents (TYT), joka järjestää hauskoja tapahtumia niin työpaikalla kuin sen ulkopuolellakin.

Tutustu toimintaan

Tervetuloa mukaan

Meillä sinua tuetaan kehittymään ja toteuttamaan itseäsi monipuolisesti omalla polullasi – tervetuloa mukaan.

Avoimet työpaikat