Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Artikkelit ja videot

Tutustu ajankohtaisiin artikkeleihin ja videoihin.

Artikkelit

Robottiauto aloittaa vierailijoiden kuljetukset Porin teollisuuspuistossa – ”Ensimmäinen maailmassa”
Yli 100 hehtaarin kokoisessa teollisuuspuistossa suihkii heinäkuusta alkaen ensimmäinen itsenäisesti liikkuva ajoneuvo, joka kuljettaa alueelle saapuvat vierailijat oikeaan paikkaan.
Futisauto kyyditsee junioreita Helsinki Cupiin
Viikon kestävä Helsinki Cup on vanhemmille ja perheen nuorille jalkapalloilijoille kiireistä aikaa. Onneksi futisauton avulla mahdollistettu kimppakyyti kuljettaa PPJ:n junioreita otteluihin ja niistä pois.
MTV näyttää ensi kaudella jääkiekon Liigaa ilmaiskanavillaan
MTV näyttää syyskuussa käynnistyvällä Liiga-kaudella 15 runkosarjan ottelua. Ottelut nähdään pääsääntöisesti perjantai-iltaisin Subilla kauden avausottelua lukuun ottamatta.
Telia, Elisa ja DNA yhdistävät voimansa tasa-arvon puolesta – ”Jokaisella täytyy olla oikeus olla oma itsensä”
Maanantaina käynnistynyt Helsinki Pride -viikko nostaa esiin tärkeitä ihmisoikeuskysymyksiä. Telia, Elisa ja DNA ovat päättäneet yhdistää voimansa tasa-arvon ja monimuotoisuuden puolesta ja ovat mukana tukemassa Helsinki Pridea ”Yhdessä”-teemalla.
ENCEn ja Telian menestystarina saa jatkoa – ”Tämä on ollut tärkeä sivu suomalaisessa esports-historiassa”
Suomen ylivoimaisesti menestynein e-urheilujoukkue ENCE jatkaa matkaansa maailman kärkipaikalle yhdessä Telian kanssa. Osapuolet ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen, jonka tavoitteena on edelleen vahvistaa ENCEn menestystarinaa.
Iso dronekokeilu käynnistyi – Tavoitteena kuljettaa ihmisiä ja ihmisen varaosia
Suomessa kokeillaan seuraavan kolmen kuukauden aikana muun muassa, voisivatko dronet kuljettaa elinsiirroissa tarvittavia sisäelimiä Helsingin ja Tallinnan välillä ja miten ihmisten kuljettaminen itsenäisesti lentävällä dronella onnistuu.
Näytä lisää

Videot

Telia, Nokia ja 5G
Telia ja ROG 5G Challenge
Telia ja Nokia veivät lapset Joulupukin luo 5G-verkossa
5G pulahti avantoon (Polar Bear Pitching, 15.2.2017 Oulu)
Telia 5G-areenan ristiäisiä vietettiin 3.4.2017
Tunnelmia Slushista vuodelta 2016