Tervetuloa huippuasiointijoiden joukkoon

Luomme etujoukoissa ICT-toimialan tulevaisuutta. Tule mukaan joukkoihimme suunnittelemaan maailmanluokan palveluita.

Olemme yritysten ja julkishallinnon kumppani digitaalisen infrastruktuurin pystyttämisestä menestyksen rakentamiseen ja jatkuvuuden vaalimiseen. Siksi tarjoamme kaikki ICT-palvelut yhdestä paikasta. Avainasemassa menestyksessämme ovat nykyiset ja tulevat osaajaamme, joille rakennamme Teliasta huippuasiantuntijoiden kotia.

Lue uratarinoita

Toimintaamme ohjaa vahva arvopohja - dare, care & simplify - ja kyky saada tuloksia aikaan. Täällä sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Meillä pääset toimimaan vapaassa ja vastuullisessa työilmapiirissä, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologioiden parissa. 

Avoimet työpaikat

Miksi valita Telia?

Tiesitkö, että Telia on yksi Suomen suurimmista ICT-palveluiden tarjoajista? Toteutamme vaativia asiakasratkaisuja tietoturvan, tietoverkkojen sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Meillä on vankkaa kokemusta edistyksellisten ICT-ympäristöjen ja -palveluiden tuottamisesta niin pienille yrityksille kuin globaaleille jäteille. Olemme rakennuttaneet Euroopan moderneimman datakeskuksen ja myymme maailman johtavia teknologioita.

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi rautaisimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 osaajan voimin. Tätä kaikkea löydät meiltä.

Avoimet työpaikat