Takaisin

Suomen kultajahti käynnistyy lauantaina huippupelillä USA:ta vastaan C Moressa – Telialta yllättävä veto: C More Total+ veloituksetta 5G-liittymäasiakkaille

1 min

Jääkiekon MM-kisat pyörähtävät käyntiin perjantaina. Leijonien urakka alkaa lauantaina huippuottelulla USA:ta vastaan. Telia tarjoaa yllättäen kaikki pelit maksutta 5G-liittymäasiakkailleen.

”Suomalaiset ovat tunnetusti jääkiekkohullua kansaa ja MM-kisojen aikana lätkää halutaan seurata erityisen tiiviisti. Halusimme tuoda nykyisille ja uusille asiakkaillemme mahdollisuuden katsoa kisoja maksutta. 5G-liittymällä sisältöjen maailma avautuu samalla myös muuhun C Moren laajaan urheilutarjontaan ja viihteeseen”, Telian tv-liiketoiminnasta vastaava Olli-Pekka Takanen intoilee.

Telia tarjoaa yllätysedun kesäkuun 6.päivään asti niin uusille kuin nykyisillekin kuluttajapuolen mobiili- ja nettiliittymäasiakkaalle tai liittymänsä 5G:hen päivittäville. C More Total+ -sisältöihin kuuluvat myös formulat sekä esimerkiksi jalkapallon Mestarien liiga ja yleisurheilun Timanttiliiga.

Telian 5G-verkko on laajentunut vauhdilla. Tällä hetkellä se on jo yli kahden miljoonan suomalaisen käytössä. Yli puolet myydyistä älypuhelimista on jo 5G-kykyisiä.

Kuukauden ilmaisjakson jälkeen C More Total+ -tuotteen hinta on 29,95 euroa kuukaudessa, minkä jälkeen hinta nousee 34,95 euroon. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva sopimus.

Lue lisää ja tilaa

Onko sinulla jo 5G-liittymä? - Ota etu käyttöön

 

 

 

Onko sinulla jo 5G-liittymä

Ota etu käyttöön
Lisää samasta aiheesta

Lisää samalta aihealueelta

Medialle
Edellinen artikkeli
Eurooppalaiset teleoperaattorit luovat yhdessä kännyköille ekoluokituksen – Suomesta Telia ainoana mukana
Viisi eurooppalaista teleoperaattoria luo puhelimille niiden ympäristövaikutuksia mittaavan ...
Seuraava artikkeli
Voita aitiopaketti MM-finaaliin
Arvonnan säännöt