Takaisin

Voita aitiopaketti MM-finaaliin

3 min

Arvonnan säännöt


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Pasilan Asema-aukio 1, 00520 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 16.5.-25.5. Osallistumisaika päättyy 25.5. klo 12.00 mennessä. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


Palkinnot
Palkintona arvotaan yksi kahden hengen lippupaketti jääkiekon MM-turnauksen loppuotteluihin 29.5. Arvo 2500 euroa/lippupaketti. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. Telia ei korvaa palkinnon käyttämisestä mahdollisesti aiheutuvia matka- ja majoituskustannuksia tai muita kustannuksia.

 
Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista Telialta.
Arvontaan voi osallistua Telia Finlandin Facebookissa tai Instagramissa vastaamalla kommenttikentässä, kuinka monta jääkiekkoa videolla näkyy. Arvonta suoritetaan kommenttikenttään tulleista vastauksista.
Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta kommentoijien kesken suoritetaan 25.5. klo 12.00. Voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä voittajalle. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta, osallistuja on antanut väärän puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai numero tai sähköpostiosoite on epäselvyyden vuoksi tulkinnanvarainen. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
Palkinnon voittaja sitoutuu osallistumaan jääkiekon MM-turnauksen loppuotteluihin ja julkaisemaan sosiaalisen median kanavissaan sisältöä finaalipäivän tapahtumista finaalipäivän aikana. Julkaisujen määrästä ja tavasta sovitaan erikseen arvonnan järjestäjän kanssa. Telialla on oikeus hyödyntää voittajan julkaisemaa materiaalia omissa sosiaalisen median kanavissaan rajoituksetta ja ilman erillistä korvausta.


Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen taikka arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.


Arvonnan sääntöjen noudattaminen
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä sekä mahdollisia arvontaan osallistumisen yhteydessä esitettäviä ohjeita ja muita tarkentavia ehtoja. Mikäli arvontaan osallistunut on menetellyt näiden sääntöjen tai muiden arvontaan liittyvien ohjeiden vastaisesti tai lainvastaisesti, on Telialla oikeus hylätä osallistuminen. Tilanteessa, jossa arvonnan voittaja hylätään, menettää voittaja oikeutensa palkintoon.


Vastuunrajoitus
Telia ei vastaa mistään välittömästä tai välillisestä vahingosta, mukaan lukien viivästys tai käyttämättä jääneen palkinnon käyttömahdollisuudesta aiheutunut vahinko, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Tämä vastuunrajoitus ei kuitenkaan heikennä arvontaan osallistuvalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.


Henkilötietojen käsittely
Henkilötietoja käsitellään Telian tietosuojalausunnon mukaisesti. Tietosuojalausunto on luettavissa osoitteessa telia.fi/tietosuoja.
 
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Telia Finland Oyj
Helsingissä 16.5.2022

 

 

 

Lisää samasta aiheesta

Lisää samalta aihealueelta

Medialle
Edellinen artikkeli
Suomen kultajahti käynnistyy lauantaina huippupelillä USA:ta vastaan C Moressa – Telialta yllättävä veto: C More Total+ veloituksetta 5G-liittymäasiakkaille
Lätkähuuma kiihtyy, kun jääkiekon MM-kisat pyörähtävät käyntiin perjantaina 21. toukokuuta. ...
Seuraava artikkeli
Telian kierrätyspuhelimien suosio kasvoi viime vuonna 50 prosenttia
Kierrätyksen merkitys suuryritysten liiketoiminnassa on huimassa kasvussa. Telian toiminnasta ...