Helsinki Pride x Telia

Olemme mukana Helsinki Pride -toiminnassa, sillä mielestämme yhtäläiset oikeudet kuuluvat kaikille seksuaalisesta suuntautumisesta tai sukupuolesta riippumatta.

Monimuotoisuuden puolesta

Toimimme monimuotoisuuden puolesta ja kunnioitamme jokaisen ainutlaatuisuutta riippumatta sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta tai muusta ihmisen ainutlaatuiseksi tekevästä asiasta.  

Helsinki Pride on Suomen suurin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma, jossa olemme olleet aktiivisesti mukana usean vuoden ajan. 

Telia on myös järjestänyt globaaleja virtuaalisia Pride-tapahtumia, jotta voimme juhlia LHBTIQ-yhteisön kaikkia sateenkaaren värejä. Haluamme kasvattaa tietoisuutta sekä henkilöstön että muiden sidosryhmien keskuudessa. 
 

”Aluksi yritin epätoivoisesti näytellä olevani hetero. Miten väärässä olinkaan – olen saanut olla Telialla oma hörhö itseni!” – Pasi Tolvanen, Telia

 


Esihenkilötehtävissä pitkään Telialla työskennelleen Pasi Tolvasen sydämessä Pride-viikolla on ollut aina erityinen paikka. Katso Pasin tarina ja lue myös artikkeli.

Kesäkuussa vietetään Pride-kuukautta

Yhdessä tekemisessä on voimaa ja vaikutusta, siksi Elisa, DNA ja Telia ovat viidettä vuotta mukana tukemassa Helsinki Prideä. Nostamme yhdessä esiin työelämän monimuotoisuuden ja yhdenvertaisuuden tärkeyttä. Haluamme, että jokainen suomalainen voi kokea itsensä työssään arvostetuksi.

Helsinki Pride on ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma, joka tukee ja edistää seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen hyvinvointia ja oikeuksia. Helsinki Pridea vietetään kesäkuun ajan ja tapahtuma huipentuu Pride -viikkoon 26.6.-2.7.2023.

Tutustu Helsinki Prideen