Takaisin

Telia rekrytoi kymmeniä IT-osaajia – ”Rakennamme nyt uuden sukupolven digitaalista IT-palvelunhallintaa”

1 min

Telia Cygate vauhdittaa nopeaa kasvuaan rekrytoimalla lähes 30 uutta osaajaa vielä loppuvuoden aikana. Kasvava IT-osaajien rekrytointitarve kertoo kokonaisvaltaisten IT-palvelunhallintatarpeiden kasvusta erityisesti suurten yritysten ja julkishallinnon keskuudessa.

”Olemme Teliana kasvaneet muutamassa vuodessa Suomen johtavaksi ICT-palveluiden tarjoajaksi. Telia Cygate tarjoaa osana tätä kokonaisuutta vaativia ratkaisuja suurille yrityksille ja julkishallinnolle. Rakennamme uuden sukupolven digitaalista IT-palvelunhallintaa, ja tätä tavoitetta tukemaan haemme nyt uusia huippuosaajia monenlaisiin tehtäviin eri puolille organisaatiota”, Telia Cygaten toimitusjohtaja Matti Eloholma kertoo.

Osaajia haetaan muun muassa vaativiin teknisiin asiantuntija-, IT-arkkitehti- sekä kehittäjätehtäviin. Tiimien työskentely tapahtuu ensisijaisesti pääkaupunkiseudulla, mutta työn tekeminen sujuu joustavasti myös etänä.

Poikkeusolot eivät ole hidastaneet IT-ammattilaisten rekrytointia

Koronapandemiasta huolimatta rekrytoinnit Telian ICT-liiketoiminnoissa ovat jatkuneet normaalisti. Tänäkin vuonna Telia on rekrytoinut jo lähes 300 uutta IT-ammattilaista erilaisiin asiantuntija- ja esimiestehtäviin.

”Suomen parhaiden osaajien avulla mahdollistamme markkinoiden kattavimmat ICT-palvelut. Samalla tarjoamme kansainvälisen ja uudistuvan työympäristön, kun koko Telian muutos perinteisestä operaattorista pohjoismaiseksi mediataloksi ja ICT-palveluiden tarjoajaksi kiihtyy”, Matti Eloholma jatkaa.

Lue lisää: www.homeofexperts.fi

Martina Lilius

Lisää samasta aiheesta

Lisää samalta aihealueelta

Medialle
Edellinen artikkeli
Tässä on 100 miljoonan euron miehen paras kaveri - "Tavoitteena turvallisin 5G-verkko"
Sami Siiki seisoo poikamaisen innostuneena seuraavaksi valmistuvan 5G-tukiaseman juurella ...
Seuraava artikkeli
Kierrätyskontin syyskiertue päättyy Triplaan – ”Vanhoja kännyköitä alettiin vihdoin kaivaa laatikoiden pohjilta”
Telian kierrätyskontti on kiertänyt Suomea yli kaksi kuukautta. Suomalaiset ovat tuoneet konttiin ...