Takaisin

Jatkamme Ukrainan tukemista

1 min

Telian liittymillä voi soittaa Ukrainaan alennetuin hinnoin. Telian liittymiä voi käyttää Ukrainassa veloituksetta, ja Telian liittymillä voi soittaa Ukrainaan alennetuin hinnoin toukokuun alusta alkaen.

Puhelut, viestit ja tiedonsiirto Ukrainassa tarjotaan veloituksetta. Puheluiden soittaminen Telian liittymistä Suomesta Ukrainaan normaalihintaisiin numeroihin: 0,062 €/min. Hinnat koskevat kuluttajien ja yritysten laskutusliittymiä ja prepaid-liittymiä ja puheluita ja viestejä normaalihintaisiin numeroihin elokuun loppuun asti.

Lahjoitamme sisäisestä taidehuutokaupasta kertyneet varat ukrainalaislapsille Pelastakaa Lapset ry:n kautta.
Huutokauppasimme teoksia taidekokoelmastamme henkilökunnallemme kevään aikana. Huutokaupassa saadut varat ohjattiin hyväntekeväisyyteen, ja kohteeksi valittiin Ukraina. Summa kohosi kevään aikana lähes 130 000 euroon.

Kansainvälisiä ja ukrainalaisia tv-kanavia vapaasti katsottavaksi
Telia on avannut uutiskanavat BBC ja Al-Jazeera kaikille Telian tv-asiakkaille vapaaseen katseluun toukokuun loppuun asti. Olemme myös avanneet ukrainalaisen uutiskanava Ukraine24:n ja lastenkanava Nickelodeon Ukraine PlutoTV:n vapaaseen katseluun heinäkuun alkuun saakka.

Aikaisemmat Ukraina-toimemme: Haluamme auttaa

Telia Company tukee monin eri tavoin hädässä olevia ukrainalaisia myös muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Lisää samasta aiheesta

Lisää samalta aihealueelta

Medialle
Seuraava artikkeli
Näin puhelin toimii lomallakin – poimi matkailijan parhaat vinkit
Koronapandemia ja sen tuomat matkustusrajoitukset ovat pitäneet monet meistä pitkään kotimaan ...