Tervetuloa etsimään seuraavaa suurta mahdollisuuttasi

Uskomme, että juuri se mistä sinä unelmoit, mihin uskot, mitä arvostat ja mitä kohti pyrit, luotsaa liiketoimintaamme oikeaan suuntaan ja luo lopulta todellista lisäarvoa asiakkaillemme.

Ymmärrämme, että ihmiset haluavat työssä mahdollisuuden toteuttaa itseään ja merkityksen työlleen; työpaikan, jossa he saavuttavat voimakkaan yhteenkuuluvuuden tunteen ja saavat työskennellä inspiroivien työystävien parissa sekä mahdollisuuden vaikuttaa positiivisesti ympäröivään maailmaan. Tämä on meidän lupauksemme niin nykyisille kuin tulevillekin telialaisille.

Lue lisää kulttuuristamme

Uramahdollisuudet Telialla

Löydät meiltä Telialta monipuolisesti eri uramahdollisuuksia, olit sitten IT-osaaja, designer, myyntitykki tai insinööri. Tutustu työnkuviin ja ota seuraava askel urallasi.

Tech, IT & Engineering

Teknologialla on merkittävä rooli ihan kaikessa tekemisessämme, oli kyse sitten verkon kehittämisestä tai uusimpien teknologioiden tarjoamisesta asiakkaillemme.

Sales & Consulting

Haluamme rakentaa vahvoja suhteita, syvää kumppanuutta sekä löytää tueksi myös Telian ulkopuolisia kumppaneita, jotka tuottavat asiakkaillemme lisäarvoa. 

Business Developement

Säilyäksemme yhtenä alamme johtavista yrityksistä Pohjoismaissa ja Baltiassa, on meidän kehityttävä ja uudistuttava jatkuvasti ja ihan jokaisella liiketoiminta-alueella.

Retail & Customer Support

Telia Kaupoissa ja asiakaspalvelussa työskentelevät ovat yrityksemme käyntikortti ja heidän roolinsa etulinjassa on yksi merkittävimpiä asiakaskokemukseen vaikuttava tekijä. 

Data & Analytics

Olemme yksi merkittävimmistä datatoimijoista Suomessa. Avasimme Helsinkiin uuden datakeskuksen keväällä 2018, josta asiakkaammekin hyötyvät.

Design & UX

Palvelemme päivittäin miljoonia asiakkaita. Käyttökokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelulla on merkittävä rooli erinomaisten asiakaskokemusten varmistamisessa. 

Business partners

Näissä tehtävissä pääset kehittämään työskentelytapojamme sekä liiketoimintaamme – usein kansainvälisessä työympäristössä.

Frontend development

We are developers, who are moving away from technology silos to a modular architecture with design system utilization. 

Mitä kohti olemme matkalla

Teknologia inspiroi meitä kehittämään maailmanluokan tuotteita ja palveluita, jotka mahdollistavat asiakkaillemme juuri niitä asioita, joilla on heille merkitystä. Ja kuten maailma sekä teknologia ympärillämme, mekin muutumme jatkuvalla tahdilla. Tarvitsemme siis riveihimme kaltaisiasi motivoituneita ja osaavia ihmisiä, jotka elävät tarkoitustamme todeksi.

Mitä tarjoamme sinulle

Lupaamme antaa sinulle työvälineet ja tuen, jotta saat Telia-matkallesi parhaat mahdolliset eväät. Haluamme auttaa sinua kehittymään niin ammattilaisena kuin ihmisenäkin, jotta saavutat juuri ne tavoitteet, joita kohti haluat kulkea ja löydät uusia mahdollisuuksia talomme sisällä.

Seuraa meitä ja matkaamme somessa

Mitä seuraavaksi?