Syvemmän merkityksen äärellä

Sami Mäntyharju, Senior Security Manager, Telia Finland
Kun Sami aloitti Telialla harjoittelijana, hän tiesi heti löytäneensä täydellisen työpaikan. Suorittaessaan opintojaan loppuun, Sami teki töitä yhtiössä osa-aikaisesti. Opintojen jälkeen hän tarttui mahdollisuuteen työskennellä innovatiivisessa ympäristössä, jossa hänen kiinnostuksensa tekniikkaa kohtaan vain vahvistui joka päivä. Tullessaan Telialle töihin, Sami odotti kohtaavansa suuren korporaation, mutta löysikin ammatillisen kodin ja perheen.

”Aloittaessani työt yrityksemme nimi oli Sonera, joka myöhemmin muutettiin TeliaSoneraksi. Nykyään nimemme on Telia. Olen ylpeä, että olen saanut olla mukana yhtiön muutosprosessissa ja nähdä sen kasvavan siksi vahvaksi ja yhtenäiseksi yhtiöksi, joka tänä päivänä olemme. Olen innolla mukana matkallamme kohti uuden sukupolven operaattoria.”

Kasvua yhtiön mukana

”Nykyään työskentelen globaalissa turvallisuusyksikössämme Senior Security Managerina. Roolini on muuttunut moneen kertaan. Olen kasvanut paljon kokeiltuani monia eri asioita vuosien aikana ja opittuani niistä. Eri tiimien ja teknologiaprojektien johtaminen on opettanut minulle tekniikan voiman. Yhteistyö asiakkaidemme kanssa on puolestaan saanut minut ymmärtämään paremmin liiketoimintaamme. Esimiestyö on myös osoittanut, miten vahvistamalla työntekijöiden itseluottamusta ja luottamalla heihin, saamme heidät ylittämään omat kykynsä.”

Monipuolista työtä

”Työskentelen kansainvälisessä yhtiössä, josta olen todella ylpeä. Telia tarjoaa paljon mahdollisuuksia ja saan työskennellä päivittäin upeiden ihmisten kanssa. Virtuaalisten tiimien johtaminen on yleistymässä ja se helpottaa yhteydenpitoa eri maissa työskentelevien ihmisten kanssa. On mahtavaa nähdä yhtiömme kasvavan ja tukevan moninaisuutta, mutta silti etenevän kohti yhtenäistä kulttuuria ja brändiä.”

Elämää laitesukeltajan silmin

”Kun en ole töissä tai vietä aikaa perheeni kanssa, harrastan mielelläni laitesukellusta. Sukeltaminen on tietysti parasta lämpimissä ja kirkkaissa vesissä, mutta silloin, kun se ei ole mahdollista, myös Suomen kylmät vedet tarjoavat mahdollisuuden tutustua erilaiseen maailmaan pinnan alla. Sukeltamisella on paljon yhteistä työni kanssa. Uusiin alueisiin tutustuttaessa kaikki on suunniteltava yksityiskohtaisesti. Uusien valtavien alueiden kartoittaminen on tehtävä erittäin hallitusti. Jotkut väittävät, että olemme tutkineet vain viisi prosenttia maailman meristä. Uskon, että sama pätee tekniikkaan ja siihen, miten se voi yksinkertaistaa elämäämme tulevaisuudessa. Olemme saaneet vasta vähän esimakua siitä, mikä kaikki onkaan mahdollista vain muutaman vuoden kuluttua.

Avoimet työpaikat