Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Seuraavalle tasolle

Raakel Aaltonen, Gaming and Esports Manager, Telia Finland
World of Warcraft -mestari Raakel Aaltonen sai Telialta unelmatyön ja vie nyt pelaamista uudelle tasolle tuoden e-urheilun suuren yleisön saataville.

"Olen ollut lapsesta asti intohimoinen pelaaja ja pelannut konsoleilla, tietokoneella, mobiililaitteilla ja kaikilla mahdollisilla alustoilla. Jonkin aikaa olin yksi World of Warcraftin huippupelaajista. Olen todella onnekas, että pääsen työskentelemään intohimoni parissa joka päivä."

Pelaaminen kasvussa

"Pelaamisesta on tulossa valtavan suuri liike niin Suomessa kuin kaikkialla maailmassa. Vertailun vuoksi: pelaamiseen keskittynyttä sosiaalista mediaa Twitchiä käyttää kuukausittain yli 140 miljoonaa yksilökäyttäjää. Mutta harppaus kavereiden kanssa pelaamisesta ammattilaisten kanssa kilpailemiseen on jättimäinen. Nykyään ammattimainen e-urheilu on vain harvojen ja valittujen saavutettavissa, ja minä haluan muuttaa tilanteen. Kehitämme tiimini kanssa uusia tapoja laajentaa alaa ja tarjota useammille mahdollisuuden tulla ammattipelaajiksi ja tienata pelitaidoillaan."

E-urheilun pioneeri

"Halusin mukaan Telialle, sillä olemme peli- ja e-urheilualan pioneeri. Telialla olen osa tiimiä, jolla on resurssit varmistaa, että paikallinen peliala kasvaa, ja näin voin toteuttaa unelmaani e-urheilun valtavirtaistamisesta. Saimme hiljattain haltuumme Assemblyn, Suomen suurimman pelaamiseen, e-urheiluun ja demoskeneen erikoistuneen tapahtuman, ja sponsoroimme Pohjoismaissa kahta huippujoukkuetta. Tämä on vasta alkua, ja meillä on monta jännittävää ässää hihassa."

Etumatkaa 5G:llä

"Tullessani tänne yllätyin siitä, miten iso tekijä olemme Pohjoismaissa ja Baltiassa! Myös maailmanlaajuinen verkkomme, joka tarjoaa suorimman tien maailman parhaille e-urheilun palvelimille, on vaikuttava. Ja minkä etumatkan saammekaan uudella 5G-verkolla! Meillä on valtava potentiaali käytettävissämme, ja vain taivas on rajana, kun tiimissämme rakennamme Telialla pelaamista ja esportsia.”

Avoimet työpaikat