"Taistelen innovaatioiden puolesta"

Ivo Kukavica, Innovation Catalyst, Telia Ruotsi
Vietettyään muutaman vuoden konsulttina ja HR-asiantuntijana Ericssonilla, Ivo päätti tulla Telialle töihin. Hän aloitti HR:ssä, mutta on sittemmin tehnyt radikaalin käännöksen urallaan ja työskentelee nykyään Innovation Catalystina. Hänen tarinansa on erinomainen esimerkki siitä, miten voit luoda omat mahdollisuutesi Telialla. Ivon tapauksessa tarvittiin vain selkeä urahaave ja hän sai myös paljon tukea ja couchausta omalta esimieheltään.

“Olen aina ollut todella kiinnostunut IT:stä ja ihmisistä. On ihmeellistä nähdä mihin kaikkeen ihmiset pystyvät, kun heille annetaan oikeat työkalut ja konteksti. Yhtä hienoa on nähdä, miten uusi teknologia muuttaa elämäämme, lähes päivittäin.”

Älä ikinä pysähdy

“Työskenneltyäni muutaman vuoden HR:ssä, tuntui että halusin haastaa itseni ja tehdä jotain täysin uutta. Halusin lähemmäksi liiketoimintaa sekä lähemmäs niitä tuotteita ja palveluita, joita kehitämme. En halunnut lähteä Telialta, joten olin todella innoissani kun sain mahdollisuuden työskennellä innovaatiohubissamme, jota kutsutaan nimellä Purple+.”

Innovaatiokulttuurin varmistaja

“Tehtäväni on varmistaa, että innovaatiot ovat osa telialaisten DNA:ta. Yksi osa tästä on tukea esimiehiä siinä, miten innovaatiot saadaan osaksi jokaista työpäivää. Autan esimiehiämme sekä työntekijöitä muun muassa välineiden ja toimintatapojen osalta, joiden avulla pystytään luomaan sekä ylläpitämään innovaatiokulttuuria läpi organisaation.

Toinen osa työstäni liittyy Telian tulevaisuuden tuote- ja palveluprojektien johtamiseen.”

Elämäni nyrkkeilijänä

“Nyrkkeily on iso osa elämääni tänä päivänä. Nyrkkeilen vähintään kolme kertaa viikossa ja olen innostanut vanhemman tyttärenikin harrastamaan nyrkkeilyä. Keskittyminen ja tarkkuus ovat niitä asioita, joiden takia nyrkkeily toimii hyvänä vastapainona työlle ja rentouttaa.”

Avoimet työpaikat