Luon omat mahdollisuuteni

Helena Loitmaa, projektipäällikkö, Telia Viro
Vuonna 2004, ystävä suositteli Helenaa hakemaan töihin Telialle. Vastavalmistuneena Helena näki tässä tilaisuutensa ja otti vastaan tehtävän IT-konsulttina. Ihan aluksi, hänen roolinsa koostui melko tavanomaisista rutiinitehtävistä, hän muun muassa auttoi asiakkaita internetyhteyksiin liittyvissä vikatilanteissa. Telia-matkallaan Helena on saanut kasvaa ja kehittyä ja työskentelee nykyisin projektijohtajana. Tänä päivänä hän vastaa suurista tuotekehitysprojekteista ja löytää itselleen uusia haasteita päivittäin.

“Telialla tapahtuu joka ikinen päivä jotain jännittävää. Olen ollut mukana lukuisissa projekteissa, joilla ei ole pelkästään vaikutusta vain asiakkaisiimme vaan koko yhteiskuntaan. Koen erittäin innostavaksi ja merkitykselliseksi sen, että saan olla osana tiimiä, joka vaikuttaa siihen, miten yhteydet toimivat koko Virossa tulevaisuudessa ja saan lisäksi tarjota asiakkaillemme käyttöön aivan uunituoreita teknologioita ja palveluita.

Elämää Telian ulkopuolella

“Vapaa-ajallani rakastan viettää aikaa perheeni kanssa, lisäksi harrastan paljon urheilua, matkustamista sekä neulontaa.

Minulle työn ulkopuolinen elämä on todella tärkeää. Uskon vahvasti, että tekemällä yksityiselämässä jotain inspiroivaa, löydän vastauksia ja ratkaisuja haasteisiini myös töiden suhteen. Uskon myös elinikäiseen oppimiseen. Työ voi olla rankkaa, mutta mikään ei voita sitä tunnetta kun saavutamme jonkin tavoitteen tiimini kanssa. Kotona neulominen antaa minulle saman tunteen. Erityisesti se hetki, kun saan ensimmäistä kertaa pukea päälleni jonkin vaatekappaleen, jonka olen itse tehnyt.”

Inspiroiva matka

“Telialla työskentely on ollut aikamoinen matka. Minulla on ollut mahdollisuus hyödyntää koulussa oppimaani ja testata opittuja asioita käytännössä erilaisissa IT-projekteissa. Uskon, että olen saavuttanut paljon enemmän kuin ikinä olisin uskonut aloittaessani Telialla. Tavat joilla työskentelemme sekä palautteen antamisen kulttuuri ovat auttaneet minua kasvamaan ja kehittäneet osaamistani päivittäin.”

Tulevaisuus

“Odotan tämän jännittävän ja jollain tavalla myös hullun matkani Telialla jatkuvan. Ison tiimin kanssa työskentely, jossa on ihmisiä eri maista ja joilla on erilaisia ideoita, on innostavaa. Se myös ajaa minua eteenpäin. Se myös pitää minut liikkeessä, jolloin en vahingossakaan jää jumiin ja toistamaan samoja asioita päivästä toiseen.”

Katso avoimet työpaikat