Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

"Teen unelmista mahdollisia"

Haval van Drumpt, CEO, Zitius
90-luvun lopulla Haval käveli Telia Kauppaan ja suorastaan vaati itselleen työpaikkaa. Hän oli erittäin sisukas eikä suostunut lähtemään kaupasta ennen kuin hänelle oli luvattu työhaastattelu. Vain parin viikon ja useamman haastattelukierroksen päätteeksi hän asteli Telia Kaupan ovista sisään uudestaan, tällä kertaa työntekijänä. Seitsemän vuotta myöhemmin Haval on kasvanut ja kehittänyt osaamistaan määrätietoisesti juuri siihen suuntaan kuin halusi Telialla edetä ja hänestä tuli Halebopin (Telian tytäryhtiö Ruotsissa) toimitusjohtaja. Nykyään hän työskentelee toisen Telian ruotsalaisen tytäryhtiön Zitiuksen toimarina.

“Mielestäni yksi parhaimmista kyvyistäni on kyky tehdä päätöksiä ja toteuttaa ne. 90-luvun alussa päätin lähteä Irakin armeijasta, mikä oli vaikeaa aikaa eikä armeija päästänyt minua lähtemään helpolla. Kun joutuu äkisti yllättäviin vaaratilanteisiin, niin sitä oppii tekemään nopeita päätöksiä ja pysymään niissä. Epäröinnille ei yksinkertaisesti ole aikaa eikä tilaa.”

Mahtava matka

“Hieman kaoottisenkin taustani jälkeen, minulla on ollut erinomainen matka Telialla. Siitä lähtien kun sain myyjän paikan Tukholman Kungsgatanin Telia Kaupasta, olen varmistanut oman kehittymiseni Telialla. Ja tämä onkin yksi Telian parhaimmista puolista, joka puolella on koko ajan menossa mielenkiintoisia projekteja, joten jos haluaa oppia ja kasvaa eteenpäin niin kaikki mahdollisuudet ovat edessäsi. Matkani kaupasta aina Halebopin toimitusjohtajaksi saakka vain seitsemässä vuodessa toimii loistavana todisteena siitä, että mikä vain on Telialla mahdollista, jos vain itse tarttuu toimeen.”

Johdan ihmisiä kohti heidän unelmiaan

“Suuryrityksen johtoportaassa työskentely tarkoittaa, että olen varsin tietoinen tavoitteista, KPI:sta, strategioista ja kaikesta todella korporaatiomaisesta. Tottakai teen kaikkeni, että saavutamme kaikki tavoitteemme yrityksenä, mutta sitä enemmän haluan varmistaa, että tiimiläiseni pääsevät toteuttamaan heidän omia unelmiaan. Minun mielessäni unelmat ovat ihan yhtä tärkeitä kuin KPI:t, kun on kyse ihmisten johtamisesta.”

Aika perheen kanssa on tärkeintä

“Kun en tee töitä, vietän aikaa perheeni kanssa. Lähiaikoina olemme aloittaneet poikani kanssa drone-lennokkien lennättämisen, ja siitä on tullut meille molemmille todella rakas harrastus. Laajemman kuvan näkeminen on kai se asia, joka viehättää minua niin tässä harrastuksessa kuin työnkin tekemisessä. Siksipä minun tehtäväni esimiehenä on parantaa alaisteni ymmärrystä kokonaisuudesta sekä tehdä kaikkeni, jotta muut pääsevät kulkemaan urallaan kohti omia unelmiaan.”

Avoimet työpaikat