Loihdin datasta ihmeitä

Divya Panicker, Service Manager, Telia Sweden
Divya aloitti matkansa Telialla tehtyään uraa konsultoinnin parissa muun muassa Cap Geminillä ja Accenturella. Hän halusi ehdottomasti töihin juuri Telialle, sillä operaattoriliiketoimintaan liittyy paljon mielenkiintoista dataa ja hän näki paljon potentiaalia siinä, miten data-analytiikan avulla voisi viedä liiketoimintaa harppauksia eteenpäin. Tällä hetkellä Divya toimii Service Managerina Common Data Lake Tools -tiimissä.

"Rakastan Teliassa ja tiimissäni sitä, että haluamme ottaa avosylin vastaan kaikki ne radikaalit muutokset ja mahdollisuudet, joita data ja sen jatkojalostaminen voivat tarjota. Se miten käytämme dataa ja miten voimme datan hyödyntämisen avulla yksinkertaistaa kompleksisia asioita, tulee vaikuttamaan suuresti ihmisten arkeen. Ei pelkästään telialaisten ja asiakkaidemme, vaan koko ympäröivään yhteiskuntaan. Pääsemme aidosti luomaan parempaa tulevaisuutta ja se motivoi sekä minua että tiimiäni ja tekee Teliasta erityisen."

Kaikki lähtee tiimityöstä ja mielenkiintoisista projekteista

"Joka päivä kun menen töihin, tiedän että voin vaikuttaa omiin mahdollisuuksiini. Yritys voi tarjota teknologian, hyvät työkalut ja erinomaiset puitteet työn tekemiselle, mutta jokainen on itse vastuussa lopusta. Paljon on kiinni myös hyvästä tiimihengestä ja yhteistyöstä. Meihin luotetaan ja on hienoa, että voin tiimini kanssa johtaa innovatiivisia dataprojekteja näkemykseemme perustuen, joiden avulla vaikutamme omaan sekä ympäröivän yhteiskunnan tulevaisuuteen."

Paikka, jossa voin kasvaa

"Minulla on elämässäni monta roolia. Äitiyden ja tiiminvetäjän lisäksi koen itseni globaaliksi kuluttajaksi. Telialla voin sujuvasti yhdistää kaikki roolit ja täällä on paljon avoimia mahdollisuuksia tarjolla taustastasi riippumatta. Joustavuuden ansiosta olen saanut olla hyvä äiti ja ammattilaisena olen kasvanut valtavasti. Vain kuusi vuotta sitten tulin taloon ratkaisusuunnittelijaksi ja nyt vastaan yhdestä Telian suurimmasta Data Lakesta. Jokainen päivä saa minut kiitolliseksi ihanasta perheestä sekä lahjakkaista kollegoistani, joiden kanssa saan tehdä työtä."

Avoimet työpaikat