Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Rajattomia mahdollisuuksia ja kasvunpaikkoja

Telia on kasvun paikka. Tarjoamme loputtomia mahdollisuuksia uraansa aloitteleville talenteille.

Kesätyöhaku alkaa jälleen vuoden alussa

Meillä on ilo ja ylpeys tarjota joka vuosi satoja kesätyöpaikkoja nuorille talenteille. Kesätyöpaikkoja on tarjolla joka puolella yritystämme aina asiakasrajapintavastuista vaativiin asiantuntijatehtäviin. Telia onkin erinomainen väylä työelämään monelle opiskelijalle olit sitten ensimmäisen tai neljännen vuoden opiskelija tai kenties jo vastavalmistunut.

Vuoden 2019 kesätyöhaku on käynnissä 14.1.–28.2. Voit tutustua meihin tarkemmin työnantajana ja kysyä mieltäsi askarruttavia asioita Facebook-ryhmässämme Telian Kesäduunit. Tulemme siellä tuttuun tapaan jakamaan vinkkejä kesätyöhakuun liittyen. Viereiseltä videolta pääset myös kuulemaan Matiaksen kokemuksia viime kesältä.

Liity ryhmään

Kaikki pestit löydät täältä. Huom. Paina "Näytä lisää" -painiketta, sillä kesätyöpaikat saattavat olla listan perällä. Tsemppiä hakuun!

 

 

Nuorten ammattilaisten kotipesä

Meillä toimii aktiivinen vastavalmistuneiden ja nuorten osaajien verkosto Telia Young Talents eli TYT.

Tutustu toimintaan

Olemme vastuullinen työnantaja

Hyvä hakijakokemus

Eikö puhelin soi? Pidämme sinut ajan tasalla rekryjen etenemisestä sähköpostitse ja Facebookin kesäduuniryhmässä. Olemme ryhmässä vain sinua varten, joten kysy mitä tahansa. We care.

Mielekäs työ

Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä. Näemme jokaisessa kesätyöntekijässämme tulevaisuuden tekijän pidemmälläkin tähtäimellä, joten saat kehittymismahdollisuuksia ja haasteita ensimmäisestä päivästä lähtien. We dare.

Perehdytys

Et jää yksin. Saat loistavan startin kattavalla perehdytyksellä, joka jatkuu läpi kesän. Tueksesi saat kokeneempien ammattilaisten joukkion, jolta voit aina kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä. We care.

Tasapuolisuus

Olet osa Telia-perhettä. Olet tasavertainen työntekijä ja pääset kartuttamaan osaamistasi turvallisessa ympäristössä. Sinulla on kesän aikana käytössäsi samat edut kuin muillakin telialaisilla. We simplify.

#teliakesä

Kansainvälinen Dare Trainee -ohjelma

Haluamme sinun haastavan meidät. Se vaatii sinulta draivia, energiaa ja sitoutumista, mutta vastineeksi saat mahtavan startin urallesi kansaivälisessä firmassa ja pääset työskentelemään ylimmän johdon kanssa heti ensimmäisistä päivistäsi lähtien.

Dare Traineena saat vastuullesi oman projektin siinä maassa, johon sinut on ensisijaisesti palkattu. Samaan aikaan liityt osaksi kansainvälistä ohjelmaamme, jossa vuoden ajan tutustut syvällisesti toimialaamme sekä liiketoimintaamme, otat osaa innovaatioprojekteihin ja työskentelet yhdessä Telian ylimmän johdon kanssa. Saat myös paljon tilaisuuksia jakaa oppimaasi ja kokemuksiasi, tavata muiden maiden Dare Trainee –kokelaita sekä kasvaa ja kehittyä omalla asiantuntija-alueellasi.

Tutustu Dare Trainee -kokelaisiin