Palaa takaisin

Huippuasiantuntijoiden koti

Haluamme olla asiakkaillemme paras ICT-kumppani. Tämän tavoitteemme toteuttamisessa avainasemassa ovat meidän nykyiset ja tulevat osaajamme, joille rakennamme huippuasiantuntijoiden kotia – Home of Experts.

Telia Cygate on arvostettu IT-ratkaisujen tarjoaja ja merkittävä osa Teliaa. Toteutamme vaativia asiakasratkaisuja ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan, tietoverkkojen, tietoturvan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. 

Haemme jatkuvasti osaajia erityisesti vaativiin teknisiin asiantuntija-, arkkitehti- sekä konsulttitehtäviin. Meillä on mahdollisuus kehittyä, tehdä vaativia asiakaskohtaisia toteutuksia ja työskennellä alaa mullistavien teknologisten innovaatioiden parissa alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa.

World of opportunities

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi rautaisimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä kaikkea löydät meiltä! Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 osaajan voimin.

Kiinnostuitko urasta Telialla?

Tutustu lukemattomiin uramahdollisuuksiin ja tsekkaa millaisiin töihin haemme tekijöitä juuri nyt!

Avoimet työpaikat
Lisää samasta aiheesta

Lisää samalta aihealueelta

Tech & Engineering Ura Telialla Cygate
Seuraava artikkeli
Matalan hierarkian talossa asioihin vaikuttamiseen kannustetaan
Meillä vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä.