Palaa takaisin

IT-alan koulutusohjelman kautta Product Manageriksi

Jonna Tupasalo toimii Product Managerina Telia Cygaten Offering-yksikön Business Development -tiimissä. Hän on aiemmin urallaan työskennellyt muun muassa televisiokuvaajana ja markkinointipäällikönä. Telialle Jonna päätyi ServiceNow-koulutusohjelman kautta.  

Jonna aloitti opiskelut Telia Cygaten koulutuskumppanin ServiceNow Accelerated Learning -koulutusohjelmassa. Hän päätti hakeutua IT-alan koulutusohjelmaan, koska tietotekniset asiat olivat läsnä jo edellisessä ammatissa. Koulutuksen jälkeen hän toimi Cygatella konsulttina vuoden ajan. Jonna aloitti Telia Cygatella vakituisena työntekijänä tämän vuoden huhtikuussa. 

”Kun tulin Telia Cygatelle, hyppäsin heti syvään päähän, minuun luotettiin ja sain paljon vastuuta alusta alkaen. Pidän siitä, koska en pelkää haasteita. Telia Cygatella olen päässyt sellaiseen ”kouluun" mitä en ole muualla kokenut. Oma esimieheni on pitkän linjan ammattilainen, joka tukee ja kannustaa matkan varrella”, kertoo Jonna. 

"Hyppäsin heti syvään päähän, minuun luotettiin ja sain paljon vastuuta alusta alkaen."

Telia Cygatella hän näkee paljon erilaisia kehittymispolkuja, joko teknisenä syväasiantuntijana tai laajempien kokonaisuuksien hallinnoijana. 

”Näen että Telia Cygate on hyvä työpaikka, sillä täällä on paljon ihmisiä, jotka ovat olleet pitkään talossa. Meillä on todella lämminhenkinen ja tsemppaava työympäristö tiimissä. Teen töitä huippuammattilaisten kanssa. Olen ollut todella tyytyväinen myös palkkaukseen ja työsuhde-etuihin.”, Jonna toteaa. 

Aktiivista yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa

Sisäisesti tärkeimmäksi sidosryhmäkseen Jonna nostaa tällä hetkellä kehitysjunan, joka koostuu eri osa-alueiden kehitystiimeistä, joista Project Ownerit ovat vastuussa. Muita sidosryhmiä ovat Project Management Office asiakasvaatimusten näkökulmasta katsottuna sekä tekniset palvelupäälliköt uusien asiakkuuksien onboarding-vaiheessa, kun asiakkaan tuotantoympäristö siirretään Cygaten tuotantoympäristöön.  

"Yhteiset B2B-hankkeet ovat mielenkiintoisia, kun mukana on eri organisaatioissa työskenteleviä sidosryhmiä."

Toisaalta myös ulkoiset asiakkaat ovat tärkeitä, koska heidän takiaanhan tätä työtä tehdään. Tavoitteena on pystyä vastaamaan asiakkaiden asettamiin vaatimuksiin. Jonna on itse työssään yhteydessä asiakkaisiin eri palavereissa ja kouluttaessaan heitä Cygaten palveluihin. 

”Yhteiset B2B-hankkeet ovat mielenkiintoisia, kun mukana on eri organisaatioissa työskenteleviä sidosryhmiä. Esimerkkinä eräs Telia One -asiakashanke Telia Inmics-Nebulan kanssa, jossa tulee huomioida että asiat toimivat kokonaisuutena, eivätkä pelkästään Telia Cygaten osalta”,  Jonna tuumii. 

Harrastuksista tasapainoa arkeen

Tärkeintä työn ulkopuolella Jonnalle on perhe, johon kuuluvat 3-vuotias tyttö ja 8-vuotias poika, aviomies ja vuoden ikäinen labradorinnoutaja. Perheen kanssa ei ole vapaa-ajan vieton ongelmia, sillä kalenteri täyttyy omien ja lasten harrastuksista. Tennis, yleisurheilu ja pesäpallo ovat Jonnan omia harrastuksia. Arki kulkee sujuvammin, kun pääsee purkamaan ”pään paineita” urheiluun ja samalla pitää huolta itsestään.  Myös musiikki näyttelee tärkeää osaa Jonnan elämässä. Hän laulaa ja soittaa eri instrumentteja. Musiikkimaultaan Jonna on kaikkiruokainen, onhan hän laulanut kirkkokuorossa kuin myös soittanut hevibändissä. 

Kiinnostuitko urasta Telialla?

Tutustu lukemattomiin uramahdollisuuksiin ja tsekkaa millaisiin töihin haemme tekijöitä juuri nyt!

Avoimet työpaikat
Lisää samasta aiheesta

Lisää samalta aihealueelta

Tech & Engineering Ura Telialla Cygate
Edellinen artikkeli
Jatkuvaa ammatillista kehitystä teknisissä asiantuntijatehtävissä
Uusia urakehitysmahdollisuuksia vaativampien tehtävien parista.
Seuraava artikkeli
Rohkeaa ja ennakkoluulotonta kehitystyötä
Toni työskentelee Telia Cygatella kehittäjänä Helsingissä, Cygaten Continual Service Improvement ...