Avoimet työpaikat

Meiltä löydät avoimia työpaikkoja Pohjolan ja Baltian kuumimmista tech-kaupungeista, kuten Helsingistä, Tukholmasta tai Vilnasta. Oletko valmis lähtemään matkalle?

Näihin tehtäviin etsimme osaajia juuri nyt

Tehtävänimike

Maa

Kaupunki

Haku päättyy

Telia Cygate

Uusia mahdollisuuksia IT-liiketoiminnoissamme

Telia Cygate on arvostettu IT-alan asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Jatkamme onnistunutta kasvuamme Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi jo 450 asiantuntijan voimin. Menestyksemme ytimessä ovat nykyiset ja tulevat huippuosaajamme, joille luomme asiantuntijoiden ammatillista kotia. Rakennamme laadukkaita ja tietoturvallisia ICT-palveluratkaisuja Suomen suurimmille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Työnantajana tarjoamme laajan skaalan erilaisia tehtävänkuvia ja työmahdollisuuksia erilaisissa teknisissä ja hallinnollisissa asiantuntijatehtävissä.

Cygaten työpaikat

Telia Inmics-Nebula on ICT-yritys, jolla on vankkaa kokemusta pilvipalveluiden, edistyksellisten ICT-ympäristöjen ja loppukäyttäjäpalveluiden tuottamisesta. Meillä työskentelee miltei 600 alan ammattilaista eri puolilla Suomea, ja lisää kasvua on näköpiirissä. Osaajia tarvitaan jatkuvasti konsultointiin, ylläpitoon, myyntiin ja monipuolisiin teknisen asiantuntijan tehtäviin.

Inmics-Nebulan työpaikat

Mitä kannattaa huomioida ennen hakemista?

Polkusi meillä

Monien mahdollisuuksien talo

Mahdollisuutesi kasvaa meillä ovat loputtomat. Moni telialainen on aloittanut uransa kesätöissä Telia Kaupassa tai asiakaspalvelussamme ja työskentelee nykyään esimerkiksi data-analyytikkona tai osana tuotekehitystiimiämme. Erilaiset tehtävät tarkoittavat toki erilaisia uramahdollisuuksia. Jotkin asiat pysyvät silti samoina huolimatta siitä organisaatiolaatikosta, jonne ensimmäisenä päädyt työskentelemään.

Onnistumisen avaimet

Tarvitsemme jatkuvasti muuttuvassa maailmassamme ihmisiä ja tiimejä, jotka tykkäävät haastaa nykytilannetta, nauttivat monimutkaisuuden yksinkertaistamisesta ja välittävät työkavereistaan, asiakkaistamme sekä ympäröivästä maailmasta.

Emme usko tiukkaan hierarkiaan, vaan ihmisiin, jotka kukoistavat itsensä johtamiseen pohjautuvassa kulttuurissa. Muun muassa jatkuvan palautteen antamisen ja coachingin avulla varmistamme, että pysymme oikealla polulla, mutta pystymme tarvittaessa nopeastikin muuttamaan suuntaamme. Tapamme työskennellä ovat joustavia ja vaihtelevat sen mukaan, miten parhaiten pystyt palvelemaan asiakkaitamme ja liiketoimintaamme.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Se tarkoittaa, ettei meillä juuri tällä hetkellä ole unelmiesi tehtävää avoinna. Sellaisen avautumista odotellessa, tutustu erilaisiin työtehtäviin, joita meillä haluaisit tulevaisuudessa tehdä.

Seuraa meitä ja matkaamme somessa

Oletko opiskelija?