Tervetuloa etsimään seuraavaa suurta mahdollisuuttasi

Johtotähtenämme täällä Telialla ovat vahva arvopohja ja kristallinkirkas tarkoitus. Olemme muutosmatkalla ja tavoitteenamme on tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Meillä on siis tärkeä tehtävä, joka parhaimmillaan pelastaa ihmishenkiä.

Uskomme, että juuri se mistä sinä unelmoit, mihin uskot, mitä arvostat ja mitä kohti pyrit, luotsaa liiketoimintaamme oikeaan suuntaan ja luo lopulta todellista lisäarvoa asiakkaillemme. Ymmärrämme, että ihmiset haluavat työssä mahdollisuuden toteuttaa itseään ja merkityksen työlleen; työpaikan, jossa he saavuttavat voimakkaan yhteenkuuluvuuden tunteen ja saavat työskennellä inspiroivien työystävien parissa sekä mahdollisuuden vaikuttaa positiivisesti ympäröivään maailmaan. Tämä on meidän lupauksemme niin nykyisille kuin tulevillekin telialaisille.

Seikkaile siis rauhassa sivuillamme saadaksesi laajemman käsityksen siitä, mitä kaikkea Telia-perheessä työskentely voikaan sinulle tarjota.

Mitä haluaisit meillä tehdä?

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi matkallemme! Ihan ensimmäiseksi suosittelemme tutustumaan meihin paremmin, jotta näet esimerkkejä siitä, minkä parissa meillä voi työskennellä.

WE ARE THE PEOPLE OF TELIA

Mitä kohti olemme matkalla

Teknologia inspiroi meitä kehittämään maailmanluokan tuotteita ja palveluita, jotka mahdollistavat asiakkaillemme juuri niitä asioita, joilla on heille merkitystä. Ja kuten maailma sekä teknologia ympärillämme, mekin muutumme jatkuvalla tahdilla. Tarvitsemme siis riveihimme kaltaisiasi motivoituneita ja osaavia ihmisiä, jotka elävät tarkoitustamme todeksi.

Mitä tarjoamme sinulle

Lupaamme antaa sinulle työvälineet ja tuen, jotta saat Telia-matkallesi parhaat mahdolliset eväät. Haluamme auttaa sinua kehittymään niin ammattilaisena kuin ihmisenäkin, jotta saavutat juuri ne tavoitteet, joita kohti haluat kulkea ja löydät uusia mahdollisuuksia talomme sisällä.

Yhteiset arvomme

Löydä tulevat työkaverisi ennakkoon ja luo uusi yhteys!

Tavoitat meidät telialaiset näppärästi Twitterissä ja jokaiselta voit kysyä lisää meillä työskentelystä tai kulttuurista.

Seuraa meitä ja matkaamme somessa

Mitä seuraavaksi?