Tervetuloa meille

Olemme mukana arjessasi tarjoamalla maailmanluokan palveluita ja tuotteita sekä tukemalla sinua esimerkiksi digitalisaatiossa. Toimintaamme ohjaavat vahva arvopohja ja vastuullisuus ympäröivästä maailmasta.

Uuden sukupolven teleoperaattori

Olemme muutamassa vuodessa kasvaneet perinteisestä teleoperaattorista nykyaikaiseksi media- ja teknologiayritykseksi. Olemme tänään yksi Pohjoismaiden suurimmista TV-yhtiöistä ja yksi Suomen johtavista yrityksille ICT-palveluja tarjoavista yrityksistä. Runkoverkkomme kautta kulkee kolmannes koko maailman nettiliikenteestä.

Yhteiset arvomme

Dare

Kannustamme uskaltamaan, olemaan rohkea, rikkomaan rajoja ja etsimään uutta. Kannustamme tekemään asioita, joita ei ole ennen tehty, ja menemään sinne, minne ei ole aiemmin menty.

Care

Rohkeus kasvaa turvallisessa ympäristössä. Sellaisessa, jossa on lupa epäonnistua ja kokeilla ilman pelkoa. Huolehdimme toinen toisistamme, asiakkaistamme ja viime kädessä jokainen itsestämme.

Simplify

Rakastamme teknologiaa, mutta sitäkin enemmän rakastamme ihmisiä – ja elämää. Siksi kehitämme palveluita, jotka yksinkertaistavat elämää, eivät monimutkaista sitä.

Täältä löydät meidät

Telia Finland Oyj

Pasilan asema-aukio 1, Helsinki
PL 106 00051 TELIA
Y-tunnus 1475607-9

  • Valtakunnallinen vaihdenumero 020401 (ulkomailta +358 20401).

Hinta kiinteästä verkosta soitettaessa 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (ALV 24 %). Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

Julkisilla kulkuvälineillä on helppo tulla ­Triplaan. Raitiovaunu- ja bussipysäkit ovat rautatieaseman eteläpuolella asema-aukiolla. Kaikki lähi- ja kaukoliikenteen junat pysähtyvät Pasilassa. Tarkemmin tietoa Triplan joukkoliikenteestä löytyy HSL:n sivuilta.

Sisäänkäynti Telian pääkonttoriin sijaitsee Triplan katutasossa 4. kerroksessa.

Telia Finland Oyj on merkitty kaupparekisteriin ja se harjoittaa arvonlisäveron alaista toimintaa.

Valvontaviranomainen: Viestintävirasto, www.ficora.fi

Telia Company AB

Telia Company AB

Stjärntorget 1
SE-169 94 Solna, Sweden

Tel: +46 (0)8-504 550 00
Fax: +46 (0)8-504 550 01
www.teliacompany.com

Reklamaatiot

Reklamaatiot
Telia Finland Oyj
Asiakaspalvelu
PL 0400, 65101 VAASA

Voit tehdä reklamaation myös Telia.fi:ssä.

Kirjaudu