Telia tarjoaa suomalaisille maksutonta viihdettä ja urheilua – Bonnier Broadcastingin yrityskauppa sinetöity

Telia Company on tänään lopullisesti allekirjoittanut Bonnier Broadcastingin yrityskaupan, johon sisältyvät suomalaisen MTV:n lisäksi C More ja ruotsalainen TV4. Teliasta tulee näin pohjoismainen edelläkävijä, joka yhdistää korkeatasoiset sisällöt ensiluokkaisiin yhteyksiin. Yrityskaupan sinetöinnin kunniaksi Telia tarjoaa joulukuun alussa kuluttajille maksuttomasti viihdettä ja urheilua niin Suomessa kuin Ruotsissakin.
 
“Olemme odottaneet tätä päivää pitkään. On upeaa, että saimme yrityskaupan vihdoin päätökseen. Nyt aloitamme yhdessä uusien kollegoidemme kanssa kovan työn, jotta voimme jatkossa tarjota sekä nykyisille että uusille asiakkaillemme uudenlaisia palveluita ja pääsyn laatuviihteen ja -uutisten sekä suosittujen sisältöjen äärelle missä ja milloin vain he haluavat. Työtämme helpottavat Telian laadukkaat verkot ja teknologiaosaaminen, joihin huippusisällöt nyt yhdistyvät”, iloitsee Telia Finlandin vt. toimitusjohtaja Heli Partanen.
 
Juhlistaakseen yrityskauppaa Telia tarjoaa Suomessa kuluttajille mahdollisuuden nauttia Telia TV:n kautta C Moren sisällöistä sekä Telian Liiga-sisällöistä 2.–10. joulukuuta välisenä aikana maksuttomasti.
 
Telia TV:n asiakkailla on pääsy kaikkien C More -suoratoistopalvelun alkuperäistuotantojen, kuten Sunnuntailounaan ja uuden Rehtori-sarjan, äärelle. Tarjolla on myös liuta laadukkaita pohjoismaisia elokuvia ja sarjoja Hollywood-elokuvien lisäksi. Osaa MTV3-, Sub- ja AVA-kanavien sisällöistä voi katsoa ilman mainoskatkoja sekä nauttia monien TV-sarjojen jaksoista ennakkoon – hyvänä esimerkkinä Salatut Elämät. Itsenäisyyspäivänä Telia tarjoaa kevään MM-lätkäjoukkueestamme kertovan Kultaiset Leijonat -dokumentin ensimmäisen osan vapaasti katseltavaksi.
 
Telia tuo lisäksi ruutuihin suomalaista huippulätkää, kun katsojat pääsevät seuraamaan Liiga-otteluita ilmaiseksi. Maksuttoman jakson aikana Liigassa pelataan kaikkiaan 20 toinen toistaan kutkuttavampaa ottelua. Huippupelien ohella asiakkaille avautuu mahdollisuus nauttia myös Telian Liiga-aiheisista oheisohjelmista, kuten tämän kauden uutuudesta Titta på Ylähyllystä. Monituntiset, suorat Liigalive 360 -studiolähetykset poimivat kahdesti viikossa peli-iltojen mielenkiintoisimmat hetket paikkakunnittain. Maksuttoman jakson aikana Liigalive 360 on tapahtumien ytimessä joulukuun 3. ja 7. päivä. Myös Liigan ohjelmakirjasto on kaikkien ulottuvilla.

Yhdistymisjuhlan kunniaksi tarjolla olevien sisältöjen katsominen onnistuu luomalla Telia TV -tunnukset ja lataamalla Telia TV -sovellus joko puhelimeen, tablettiin tai Apple TV -boksiin (4. sukupolven boksit). Ohjelmat ovat katsottavissa myös Telia TV:n digiboksiasiakkailla sekä Telian kaapeliverkossa. Tarkemmat ohjeet katsomiseen löytyvät telia.fi/kanavatauki -osoitteesta.
 
Lisätietoja:
Telia Finlandin mediapalvelu
02040 54000
communications-fi@telia.fi