Telia Finland tehostaa yritysmyyntiä ja -markkinointia

Telia Finland tehostaa yritysliiketoiminnan myynnin ja markkinoinnin toimintaa. Muutoksella tavoitellaan aiempaa parempaa ja yhtenäisempää asiakaskokemusta, selkeämpiä toimintamalleja sekä toiminnan yksinkertaistamista.  

Kaavailtujen muutosten jälkeen Telia pystyy entistä paremmin vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin yhtenäisellä tavalla laajasta palveluvalikoimasta löytyvillä ratkaisuilla. Kiristyvä ja koveneva markkina- ja kilpailutilanne edellyttää erityisesti tehokkaampaa ja keskitetympää toiminnan ohjaamista. Suunnitellun muutoksen taustalla on halu vahvistaa Telia One -asiakaslupauksen toteutumista asiakkaiden luotettuna ICT-kumppanina.

Tuotannollisiin ja toiminnan uudelleenjärjestämiseen liittyviin syihin perustuvien muutosneuvotteluiden piirissä ovat B2B-myynnistä ja -markkinoinnista 197 työntekijää. Muutosneuvottelut voivat johtaa enintään 48 päättyvään tehtävään. Muutosten yhteydessä arvioidaan syntyvän 7 uutta tehtävää. 

“Asiakasvaatimusten ja -odotusten kasvu edellyttävät meiltä yhä yhtenäisempää tapaa toimia asiakkaiden kanssa, asiakkaidemme liiketoimintatarpeiden laaja-alaista ymmärtämistä sekä kykyä ratkaista asiakastarpeita sujuvasti. Suunnitelluilla muutoksilla vahvistamme asemaamme parhaana ICT-kumppanina”, kertoo Telian yritysliiketoiminnan johtaja Jari Rapo.   

Aiemmin tiedotettiin, että Telia on päättänyt yhdistää vuoden 2023 aikana Telia Inmics-Nebulan osaksi Telian muita liiketoimintoja. Lue lisää: https://www.telia.fi/telia-yrityksena/medialle/epress?articleId=0de710ce-f333-4343-a8ca-87b14aca9ccf

 

Lisätiedot:   

Viestintä, Telia  
Puh. 02040 54000, communications-fi@telia.fi