Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Telian valikoituja Liiga-ohjelmia nähdään myös MTV:n ilmaiskanavilla syksyllä

Telia haluaa jatkossakin tarjota kaikille suomalaisille mahdollisuuden innostua jääkiekosta ja on siksi solminut sopimuksen Telian Liiga-sisältöjen jakelusta MTV:n kanssa. Sopimuksen myötä valikoituja Liigan huippuotteluita ja Telian suosittuja Liigalive 360 -studiosisältöjä tarjoillaan suorana myös MTV:n vapaasti katsottavilla kanavilla ensi kaudella.

”Kaikki Liiga-ottelut ovat aina nähtävissä Liiga-asiakkaillemme Telia TV:ssä. Sen kautta asiakas voi valintansa mukaan nauttia joko kaikista Liiga-otteluista tai esimerkiksi vain oman suosikkijoukkueensa peleistä muiden Liiga-ohjelmien lisäksi. On myös todella hienoa, että pääsemme tarjoamaan maistiaisia kaikille suomalaisille MTV:n kanssa solmitun sopimuksen myötä”, sanoo Telian TV- ja medialiiketoiminnasta vastaava johtaja Olli-Pekka Takanen.

Liiga-kausi starttaa torstaina 12. päivä syyskuuta. Telian Liiga-ohjelmakauden avausottelu sekä tunnin ennakkostudio nähdään Telia TV:n lisäksi myös MTV3:lla kello 18 alkaen, jolloin viime kevään finaalistien eli HPK:n ja Kärppien välisen kohtaamisen lisäksi Hämeenlinnan jäähallin kattoon nostetaan Liigan mestaruusviiri.

Datalla lisää kiinnostavia kulmia lähetyksiin

Telian kauden 2019-2020 tarkempi Liiga-ohjelmisto julkistetaan lähempänä kauden alkua. Takanen paljastaa kuitenkin jo, että syksyllä datan käyttö tulee nousemaan entistä isompaan rooliin Telian lähetyksissä ja ruutukasvojen analyyseissä.

”Ensimmäisellä kaudella Liigan ja Bitwisen kanssa pilotoitu älykiekkojärjestelmä on tavoitteena laajentaa tulevalla kaudella kaikkiin Liiga-halleihin ja -otteluihin. Rakentumassa on lisäksi kokonaan uusi viikoittainen ohjelmaformaatti, joka elävöittää entisestään Telian jo ensimmäisellä kaudella kiitosta saanutta Liiga-ohjelmistoa”, Takanen lupailee.

Lisätietoja:
Telia Finlandin mediapalvelu
02040 54000
communications-fi@telia.fi

Olli-Pekka Takanen
Head of TV & Media, Telia Finland
040 820 0872
olli-pekka.takanen@teliacompany.com

Kuvat