Suoratoistosisältöjen katselu huimassa kasvussa – Telia tarjoaa asiakkailleen C Moren viihdesisällöt alle viidellä eurolla kuussa

Jo yli puolet suomalaisista käyttää maksullisia tilausvideopalveluita. Kasvu on ollut nopeaa, sillä esimerkiksi C Moren parissa vietetty aika on kohonnut tämän vuoden syyskuussa 53 % viime vuoden syyskuuhun nähden. Telian asiakaskyselyn mukaan kaksi kolmesta on kiinnostunut edullisista viihdesisällöistä liittymähankintojensa yhteydessä. Uusi C More TV -tuote on räätälöity tähän tarpeeseen.

”TV-ohjelmien ja varsinkin suoratoistopalvelujen parissa vietetään entistä enemmän aikaa. Nyt kun MTV on osa Teliaa ja Teliasta on tullut yksi Pohjoismaiden suurimmista tv-yhtiöistä, pystymme tuomaan sisällöt ja liittymät tarjolle uudenlaisena kokonaisuutena. Asiakkaat saavat etuja, joita he ovat odottaneet, joista he hyötyvät ja joita vain mediatalon muskeleilla on mahdollista toteuttaa”, sanoo Telian kuluttajaliiketoiminnasta vastaava johtaja Juha Kivelä.

Telian ja MTV:n uusi yhteistuote, C More TV, tuo jatkossa C More -suoratoistopalvelun suositut viihdeohjelmat kuluttajien puhelimiin ja älylaitteisiin edullisesti, alle viidellä eurolla. Etu on voimassa Telian liittymäasiakkaille, niin uusille kuin nykyisillekin.

Täysin uutta tuotteessa on se, että siinä yhdistyy kuluttajille kaksi tuttua tapaa katsoa suoratoistosisältöjä: mainoksellinen ja mainokseton. C More TV:ssä mainoksia on hieman joidenkin kotimaisten ohjelmien yhteydessä, mikä mahdollistaa C More TV:n edullisen hinnan. Vastaavanlaista yhdistelmätuotetta ei Suomessa ole aiemmin nähty.

C More TV pitää sisällään kaikki C Moren kotimaiset viihde-, draama- ja lifestyle-sarjat sekä laajan kattauksen kansainvälisiä ja kotimaisia suosikkielokuvia sekä lastenohjelmia. Lisää sisältöjä tulee joka viikko.

Suomi pesee muut Pohjoismaat – suoratoistosisältöjen katselu kiihdyttää mobiilidatan kulutusta

Telia ja MTV iskevät uudella tuotteellaan suoraan kuluttajien tarpeeseen nauttia sisällöistä, missä ja milloin vaan. Tutkimukset osoittavat, että vuosi sitten ihmisten halu viettää aikaa videoiden ja suoratoistopalveluiden parissa vei mobiililiikenteestä jo 63 prosentin siivun. Ericsson mobility report -tutkimuksen mukaan liikkuvan kuvan katselun arvioidaan kohoavan 76 prosenttiin vuoteen 2025 mennessä. Sisältöjä kulutetaan nimenomaan entistä useammin mobiililaitteilla, ja Suomessa kuluttajien ahkera videoista ja suoratoistosisälöistä nauttiminen näkyy mobiiliverkkojen korkeina datankäyttölukuina. Tulokset eroavat muista Pohjoismaista täysin. Vuonna 2019 suomalaisten datankäyttö ylsi 36 gigabittiin kuussa, kun esimerkiksi Ruotsissa dataa käytettiin vain 11 gigabitin verran*.

”C Moresta on rakennettu kotimaisten suoratoistopalvelujen edelläkävijä. Olemme todella iloisia, että sen parissa vietetty aika on kasvanut tämän vuoden syyskuussa 53 prosenttia viime vuoden syyskuuhun nähden. Laadukkaille kotimaisille sisällöille on selvästi kysyntää! Uusi C More TV yhdistää hienosti tavoitteemme tarjota Telian asiakkaille loistokattaus sisältöjä laadukkailla yhteyksillä edulliseen hintaan”, hehkuttaa C More -suoratoistopalvelun johtaja Saara Pekkonen MTV:ltä.

Myös Kivelä korostaa, että tuotteessa yhdistyvät Telian ja MTV:n osaamisen parhaat puolet.

”C More TV on hyvä esimerkki siitä, miten asiakkaat saavat Telialta aina parasta vastinetta rahoilleen”, hän kiteyttää.

Telian liittymäasiakkaille C More TV maksaa 4,95 euroa kuussa. Mikäli asiakas peruu liittymäasiakuuden, hinta on 9,95 euroa kuussa.

 

* Nordic-Baltic Telecom Statistics 2019


C More TV: TOP 10 – suosituimmat sisällöt**

  1. Salatut elämät
  2. Rantabaari
  3. Ex-Onnelliset
  4. Ensitreffit alttarilla
  5. Yökylässä Maria Veitola
  6. Maajussille morsian
  7. Nyrkki
  8. Murha Sandhamnissa
  9. Posse
  10. Olet mitä syöt

** suosituimmat C More TV:ssä saatavilla olevat sisällöt viimeisen kolmen kuukauden aikana

Lue lisää
C Moren lokakuun ja marraskuun kiinnostavimmista sisältötärpeistä.

Kuvateksti: Ex-Onnelliset on yksi suosituimmista C More -alkuperäissarjoista. Sarjaa pääsee seuraamaan nyt myös C More TV -tuotteen kautta.

Lisätietoja:
Telia Finlandin viestintä

02040 54000
communications-fi@telia.fi

MTV Oy viestintä
Tea Siikonen, viestintäpäällikkö
040 539 5498
tea.siikonen@mtv.fi

Kuvat