Takaisin

Jo miljoona suomalaista on ladannut Lidlin etusovelluksen – Nyt sillä voi ostaa myös Telian suositun digitaalisen mobiililiittymän ja ansaita samalla ostosrahaa

2 min

Lidl toi tällä viikolla etusovellukseensa Telia Dot -digiliittymän. Yhtiö tarjoaa yli miljoonalle Lidl Plus -sovelluksen käyttäjälle mahdollisuuden ostaa Suomen digitaalisin puhelinliittymä helposti. Samalla asiakas saa 30 euroa ostosrahaa Lidliin.

”Halusimme tehdä digitaalisen ostamisen yksinkertaiseksi ja tarjota samalla suomalaisille rahanarvoisia etuja. Telia Dot -liittymän ostaja saa 30 euroa ostosrahaa Lidl Plus -sovellukseen, kun hän hankkii liittymän sen kautta”, Telian mobiililiiketoiminnasta vastaava Petri Lindqvist iloitsee.

Lidl Plus -sovelluksen käyttäjät voivat myös kokeilla Telia Dot -liittymää 30 päivän ajan veloituksetta.

Suomalaisista jo yli 70 prosenttia tekee kuukausittain ostoksia verkossa ja valtaosa hyödyntää kaupanalan etuohjelmia esimerkiksi pienentääkseen oman ostoskorinsa hintaa.

”Olemme halunneet tuoda Lidl Plus -etuohjelmaan sellaisia palveluita, jotka ovat kiinni tässä ajassa. Maailma muuttuu, mikä tarkoittaa uusien digitaalisten palvelujen tuloa markkinoille”, Lidlin digitaalisten palveluiden kehityksestä vastaava Jussi Hulkko kertoo yhtiön tuoreessa tiedotteessa.

Telia Dot on mobiilisovelluksessa toimiva liittymä, jonka kaikki asiointi tapahtuu digitaalisesti.

”Halusimme kehittää niin digitaalisen liittymän kuin mahdollista”, Lindqvist tiivistää.

Esimerkiksi liittymän laskutus toimii maksukortilla ja keskustelu asiakaspalvelun kanssa sovelluksen chatissa. Liittymän asetusten muokkaaminen ja roaming-paketin ostaminen tapahtuvat yhtälailla applikaatiossa.

Asiakastyytyväisyydellä mitattuna Telia Dot on yksi maailman parhaista digitaalisista mobiililiittymistä. Sen valikoimista löytyy erilaisia vaihtoehtoja: käytön mukaan veloitettava liittymä, perinteiset 4G-paketit sekä 5G-vaihtoehto, joka pitää sisällään myös C More TV:n viihdetarjonnan.

Katriina Puro

Lisää samasta aiheesta

Lisää samalta aihealueelta

Medialle
Edellinen artikkeli
Telia rakentaa Euroopan suurimpaan kultakaivokseen 5G-verkon, joka toimii yli kilometrin syvyydessä
Telia rakentaa yhdessä Nokian, Digitan ja Agnico Eagle Finland Oy:n kanssa 5G-verkon Kittilässä ...
Seuraava artikkeli
Juha-Matti Kykkänen kävi kännykkävuoren kimppuun – ”Maapallo pitää pelastaa nyt eikä huomenna”