Takaisin

Vuosikymmenien sykähdyttävimmät Liigan ratkaisuottelut ilmaiseksi televisiossa – ensimmäiset pelit jo tänään

2 min

Telia tarjoaa jääkiekkoviihdettä maksutta maalis-huhtikuussa. Luvassa on nostalgisia hetkiä 1990-luvun puolivälistä viime kauden sensaatiomaiseen ”oranssiin kevääseen”.

”Liigan kausi päättyi ennenaikaisesti ja myös Telian Liiga-lähetykset päättyivät. Monen lätkäfanin kevääseen syntyi tyhjiö. Olemme kaivelleet Liigan arkistoista valikoiman takavuosien kutkuttavimpia otteluita”, Telian Liiga-lähetysten vastaava tuottaja Kalle Takala taustoittaa.

Liiga-klassikoissa ovat mukana muun muassa 1990-lukua hallinneiden jättiläisten – TPS:n ja Jokereiden – legendaarisia mestaruustaisteluita. Myös Juhani Tammisen piiskaaman Vaasan Sportin ja Porin Ässien välinen kevään 2009 karsintasarjan ratkaisuottelu löytyy arkistojen aarteiden joukosta.

Maksuttomia kiekkosisältöjä näytetään Telia TV:ssä LiigaTV-kanavalla 27.3.–17.4. välisenä aikana arkisin ja lauantaisin. Illan kuluessa voi nauttia kahdesta eri pelistä. Pelit ovat myös katsottavissa tallenteina jälkikäteen.

Sisältöjen katsominen vaatii Telia TV -tilin avaamisen ja rekisteröitymisen. Tilin luominen ja kanavien katsominen ei sido mihinkään ja on maksutonta. Mikäli asiakkaalla on jo Telia TV -tunnukset, uusia erillisiä tunnuksia ei tarvita, vaan sisällöistä voi ryhtyä nauttimaan saman tien. Katselu onnistuu Telia TV -sovelluksella, Telia digiboksilla tai Telian kaapelikortilla.

Viikonlopun lähetykset:

Pe 27.3.

Klo 17.00 Liiga-klassikko: TPS-Jokerit 4. finaali (4.4.1996)

Klo 19.30 Liiga-klassikko: Jokerit-TPS 3. finaali (6.4.1997)

La 28.3.

Klo 17.00 Liiga-klassikko: HIFK-Ilves 3. finaali (11.4.1998)

Klo 19.30 Liiga-klassikko: HIFK-TPS 4. finaali (18.4.1999)

Tarkemmin tietoja näytettävistä peleistä täällä: https://www.telia.fi/klassikkopelit

Lisää samasta aiheesta

Lisää samalta aihealueelta

Medialle
Edellinen artikkeli
Liiga-kevään viihteellinen loppuhuipennus pelataan virtuaalisesti - Pelaajina ammattilaiskiekkoilijoita, huippukokki ja näyttelijä
Jääkiekkokausi päättyi tänä vuonna ennenaikaisesti, mutta ei hätää.
Seuraava artikkeli
Pätkiikö wifi? Neljä vinkkiä, miten saat netin toimimaan kotonasi paremmin
Wifi toimii hyvin työhuoneessa, mutta olohuoneessa signaalin vahvuus ei enää riitäkään – ...