Rajattomia mahdollisuuksia ja kasvunpaikkoja

Telia on kasvun paikka. Tarjoamme loputtomia mahdollisuuksia uraansa aloitteleville talenteille.

Kesätyöhakumme päättyy pian

Rekrytoimme ensi kesäksi yli 350 kesätyöntekijää Telialle ympäri Suomea. Viimeiset tehtävät ovat parhaillaan haussa. Jos kiinnostut useammasta eri tehtävästä, niin voit hakea vaikka kaikkia, emme katso sitä pahalla. Mikäli haluat kuulla ensimmäisten joukossa tulevista kesätyöpaikoista, saada vinkkejä kesätyöhakuun tai kuulla aikaisempien kesätyöntekijöiden kokemuksista meillä työskentelystä, liity Telian kesäduunit Facebook-ryhmäämme.

Liity ryhmään

Avoimet kesätyöpaikat

Tehtävänimike

Maa

Kaupunki

Haku päättyy

Nuorten ammattilaisten kotipesä

Meillä toimii aktiivinen vastavalmistuneiden ja nuorten osaajien verkosto Telia Young Talents eli TYT.

Tutustu toimintaan

Olemme vastuullinen työnantaja

Hyvä hakijakokemus

Eikö puhelin soi? Pidämme sinut ajan tasalla rekryjen etenemisestä sähköpostitse ja Facebookin kesäduuniryhmässä. Olemme ryhmässä vain sinua varten, joten kysy mitä tahansa. We care.

Mielekäs työ

Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä. Näemme jokaisessa kesätyöntekijässämme tulevaisuuden tekijän pidemmälläkin tähtäimellä, joten saat kehittymismahdollisuuksia ja haasteita ensimmäisestä päivästä lähtien. We dare.

Perehdytys

Et jää yksin. Saat loistavan startin kattavalla perehdytyksellä, joka jatkuu läpi kesän. Tueksesi saat kokeneempien ammattilaisten joukkion, jolta voit aina kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä. We care.

Tasapuolisuus

Olet osa Telia-perhettä. Olet tasavertainen työntekijä ja pääset kartuttamaan osaamistasi turvallisessa ympäristössä. Sinulla on kesän aikana käytössäsi samat edut kuin muillakin telialaisilla. We simplify.

#teliakesä

Kansainvälinen Dare Trainee -ohjelma

Haluamme sinun haastavan meidät. Se vaatii sinulta draivia, energiaa ja sitoutumista, mutta vastineeksi saat mahtavan startin urallesi kansaivälisessä firmassa ja pääset työskentelemään ylimmän johdon kanssa heti ensimmäisistä päivistäsi lähtien.

Dare Traineena saat vastuullesi oman projektin siinä maassa, johon sinut on ensisijaisesti palkattu. Samaan aikaan liityt osaksi kansainvälistä ohjelmaamme, jossa vuoden ajan tutustut syvällisesti toimialaamme sekä liiketoimintaamme, otat osaa innovaatioprojekteihin ja työskentelet yhdessä Telian ylimmän johdon kanssa. Saat myös paljon tilaisuuksia jakaa oppimaasi ja kokemuksiasi, tavata muiden maiden Dare Trainee –kokelaita sekä kasvaa ja kehittyä omalla asiantuntija-alueellasi.

Tutustu Dare Trainee -kokelaisiin