Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Vastuullisuus osana arkeamme

Vastuullisuus merkitsee meille sitä, että kannattava liiketoiminta on tasapainossa taloudellisen, yhteiskunnallisen ja ympäristövastuun kanssa läpi koko arvoketjumme.

Vastuullisuutta vaalien

Yritysvastuutyötämme ohjaavat asiakkaidemme odotukset ja vaatimukset, lainsäädäntö sekä konsernimme asettamat strategiat, tavoitteet ja politiikat. Taataksemme vastuullisen liiketoiminnan panostamme erityisesti seitsemään osa-alueeseen, jotka ovat korruptionvastaisuus, vastuulliset hankinnat, sananvapaus, työterveys ja -turvallisuus, asiakkaan yksityisyys, lapset vastuullisesti verkossa sekä ympäristövastuu. Samalla kehitämme uusia tuotteita ja palveluja, jotka vastaavat asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin ja yhteiskunnan haasteisiin.

Vastuuta kaikista

Vastuuta meistä kaikista

Tuotteemme ja palvelumme vaikuttavat koko yhteiskuntaan. Siksi kannamme vastuumme niin ihmisistä, taloudesta kuin ympäristöstäkin. Lue yritysvastuuesitteestämme lisää vastuullisuustyöstämme Suomessa.

Lataa esite (pdf)
 

Digillä kasvuun

Digitalisaatiolla on tutkitusti positiivinen vaikutus Suomen talouteen. Deloitten Telia Companylle tekemän tutkimuksen mukaan IoT-ratkaisut kasvattavat bruttokansantuotetta ja pilvipalvelut tarjoavat startupeille matalamman kynnyksen aloittaa liiketoiminta.

Tarjoamamme tuotteet ja palvelut ovat olennainen osa nyky-yhteiskuntaamme. Tavoitteenamme on avoimempi maailma entistä paremman viestinnän, ajatusten ja ideoiden vaihdon sekä itseilmaisun avulla.

Tutustu tutkimukseen