Yhteisöllinen kulttuuri

Työkulttuuriamme ohjaavat vahvat arvomme ja halumme parantaa miljoonien ihmisten päivittäistä elämää. Meillä sinua tuetaan kehittymään ja toteuttamaan itseäsi monipuolisesti omalla polullasi.
 
Työskentelet kannustavassa ja turvallisessa työilmapiirissä, yhdessä alasi parhaimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologioiden parissa. 
 
Yhteisöllinen kulttuurimme syntyy arvoistamme ja ihmisistämme – jokaisen halusta olla telialainen.
 

Luodaan merkitystä tulevaan


Meillä voit vaikuttaa aidosti merkittäviin asioihin. Olemme kärkijoukoissa mahdollistamassa eri toimialojen ja yhteiskunnan digitalisaatiota sekä innovoimassa älykkäämpiä palveluita, joilla parannamme miljoonien ihmisten päivittäistä elämää. Vastuullisuus ja ympäristötietoisuus ohjaa kaikkea tekemistämme.


Rakennetaan yhdessä parempaa huomista.

Kasva kanssamme


Mahdollistamme jokaiselle telialaiselle avaimet onnistumiseen ja kasvuun. Siinä missä teknologia ja digitaalinen maailma kehittyy jatkuvasti, kannustamme myös työntekijöitämme oppimaan uutta ja kasvamaan alan mukana – yhdessä meidän asiantuntijoiden ja kumppaneiden kanssa. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja kiinnostavia kasvupolkuja kehittymiseen.


Kun sinä kasvat, kasvamme mekin.
 

Avoimet työpaikat

Yhteiset arvomme

Arvomme muodostavat pohjan sekä kulttuurillemme että sille, miten työskentelemme yhdessä kohti tavoitteitamme. 

Dare

Kannustamme uskaltamaan, olemaan rohkea, rikkomaan rajoja ja etsimään uutta. Kannustamme tekemään asioita, joita ei ole ennen tehty, ja menemään sinne, minne ei ole aiemmin menty.

Care

Rohkeus kasvaa turvallisessa ympäristössä. Sellaisessa, jossa on lupa epäonnistua ja kokeilla ilman pelkoa. Huolehdimme toinen toisistamme, asiakkaistamme ja viime kädessä jokainen itsestämme.

Simplify

Rakastamme teknologiaa, mutta sitäkin enemmän rakastamme ihmisiä – ja elämää. Siksi kehitämme palveluita, jotka yksinkertaistavat elämää, eivät monimutkaista sitä.

Löydät meidät myös somesta