Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Kansainvälinen verkkomme

Telia Companylla on yksi maailman laajimmista kuituverkoista.

Yhtiömme Telia Company omistaa ja operoi yhtä laajimmista kuituverkoista maailmassa. Kansainvälinen IP-verkkomme on kasvanut Euroopan laajimmaksi ja on kolmanneksi laajin IP-verkko maailmassa. Tarjoamme verkkopalvelujamme ja niihin liittyviä palveluja jo 80 eri maassa. Yli 43 000 kilometriä pitkä, yksi alan luotettavimmista runkoverkoista yhdistettynä uraauurtavaan teknologiaan ja laatutakuisiin varmistaa sen, että voimme tarjota yrityksellesi merkittäviä kilpailuetuja.

 

Tehoa ja kustannussäästöjä

Tier 1 -IP-runkoverkkomme on yksi alan tehokkaimmista ja parhaiten hallituista verkoista ja sisältää enemmän reittejä kuin minkään muun operaattorin verkko Euroopassa. Sen ansiosta yrityksesi voi päästää liiketoimintapotentiaalinsa valloilleen ja vähentää kokonaiskustannuksiaan.

Turvallinen ja luotettava

Verkko- ja hallintalaitteistomme varmistavat yrityksesi liiketoimintakriittisen IP-liikenteen nopean ja turvallisen siirtämisen. Lisäksi palvelutasosopimuksemme takaavat 99,999-prosenttisen käytettävyyden palveluille ja alle 0,1 prosentin katoamistodennäköisyyden datapaketeille, joten olette hyvissä käsissä.

Kasvata yrityksesi kapasiteettia

Runkoverkkomme pystyy välittämään terabittikapasiteettia, ja sen avulla yrityksesi voi välittää enemmän liikennettä kuin koskaan ennen. Voitte joustavasti laajentaa palveluitanne omaan tahtiinne, ja siksi olemme viisas valinta kapasiteettinne kasvattamiseen – nyt ja tulevaisuudessa.

 Alan edelläkävijä

Pitkä ja syvällinen kokemuksemme alalta takaa sen, että olemme ajan hermolla uusien teknologioiden kehityksessä. Alan edelläkävijänä otamme verkoissamme ja palveluissamme jatkuvasti käyttöön uusia tekniikoita, jotka toimivat mittapuina, joihin muut toimittajat vertaavat omaa suorituskykyään.

Lisätietoa

Verkkokartta

Tutustu tarkemmin Telia Carrierin maailmanlaajuiseen verkkoon. Saat myös lisätietoa yksittäisistä liityntäpisteistä ja niiden tarjoamista palveluista.

Siirry verkkokarttaan