Kansainvälinen verkko

Yhteydet globaaliin runkoverkkoon

Yhtiömme Telia Company kuuluu Arelionin globaaliin runkoverkkoon, joka on yksi laajimmista kuituverkoista maailmassa. Arelionin kansainvälinen IP-verkko on kasvanut Euroopan laajimmaksi ja on kolmanneksi laajin IP-verkko maailmassa. Lue lisää Arelionista

Tehoa ja kustannussäästöjä

Tier 1 -IP-runkoverkko on yksi alan tehokkaimmista ja parhaiten hallituista verkoista ja sisältää enemmän reittejä kuin minkään muun operaattorin verkko Euroopassa. Sen ansiosta yrityksesi voi päästää liiketoimintapotentiaalinsa valloilleen ja vähentää kokonaiskustannuksiaan.

Turvallinen ja luotettava

Verkko- ja hallintalaitteisto varmistavat yrityksesi liiketoimintakriittisen IP-liikenteen nopean ja turvallisen siirtämisen. Lisäksi palvelutasosopimuksemme takaavat 99,999-prosenttisen käytettävyyden palveluille ja alle 0,1 prosentin katoamistodennäköisyyden datapaketeille, joten olette hyvissä käsissä.

Kasvata yrityksesi kapasiteettia

Runkoverkko pystyy välittämään terabittikapasiteettia, ja sen avulla yrityksesi voi välittää enemmän liikennettä kuin koskaan ennen. Voitte joustavasti laajentaa palveluitanne omaan tahtiinne, ja siksi olemme viisas valinta kapasiteettinne kasvattamiseen – nyt ja tulevaisuudessa.

 Alan edelläkävijä

Pitkä ja syvällinen kokemuksemme alalta takaa sen, että olemme ajan hermolla uusien teknologioiden kehityksessä. Alan edelläkävijänä otamme verkoissamme ja palveluissamme jatkuvasti käyttöön uusia tekniikoita, jotka toimivat mittapuina, joihin muut toimittajat vertaavat omaa suorituskykyään.