Tele- ja laitetilat

Vuokraamme laitepaikkoja, laitetilaa ja niihin liittyviä palveluja hallitsemissamme laitetiloissa.

Vuokraa laitteillesi laitetilaa tai laitepaikkoja

Laiteasemien verkostomme on maanlaajuinen ja se täyttää Viestintäviraston 54 B/2014 M -määräyksen. Tarjoamme erinomaiset olosuhteet laitteille ja kytkeytymisen Telian tai asiakkaan/yhteistyökumppanin tietoliikenneyhteyksiin kotimaassa ja kansainvälisesti.

Teletilapalvelut

Teletilapalvelut soveltuvat erinomaisesti operaattoreille, jotka vaativat tiloiltaan erityistä turvallisuutta, korkealuokkaista ylläpitoa ja helppoa pääsyä tietoliikenneverkkoihin.

Telia Turvallinen laitetilaratkaisu

Operaattoreille ja yrityksille tarkoitettu luotettava ja turvallinen laitetilaratkaisu sisältää eri tarpeisiin mukautuvat valmiit tilavaihtoehdot ja näitä täydentävät tilakohtaiset lisäpalvelut, kuten jäähdytyksen, sähkönsyötön ja niiden varmennukset sekä kulunhallinnan.

Telialla on maanlaajuisesti useilla eri paikkakunnilla sijaitsevia Viestintäviraston tärkeysluokka TL1-määräysten mukaisia tiloja. Tarjoamme erinomaiset olosuhteet asiakkaan laitteille ja kytkeytymisen Telian tai asiakkaan/yhteistyökumppanin tietoliikenneyhteyksiin kotimaassa ja kansainvälisesti.

FM-Centre

Tarjoamme laadukkaista laitetiloistamme Helsingissä laitteillenne laitekaappipaikkoja ja laitepaikkoja jaetuista laitekaapeista.
Laitepaikoissa on varmennettu sähkönsyöttö, jäähdytys ja tarvittaessa laitteiden ympärivuorokautinen ylläpito.

Ratkaisut soveltuvat erinomaisesti operaattoreille ja yrityksille, jotka tarvitsevat laadukkaita laitetilapalveluja ja jotka vaativat laitetiloiltaan korkealuokkaista turvallisuutta, ylläpitoa ja helppoa pääsyä tietoliikenneverkkoihin.

Colocation

Telia Colocation, eli laitetilapalvelu, on yksityisille palvelimille ja kokonaisille palvelinympäristöille suunniteltu tietoturvallinen ratkaisu. Se sisältää eri tarpeisiin mukautuvat valmiit tilavaihtoehdot ja näitä täydentävät tilakohtaiset lisäpalvelut, kuten jäähdytyksen, sähkönsyötön ja niiden varmennukset sekä kulunhallinnan.

Lue lisää

Lisätietoa palveluista