Kaapelikanavat

Vuokraa meiltä kaapelin sijoitusoikeutta.

Tarjoamme kaapelikanavien, putkitusten ja muiden kaapeleiden sijoitukseen tarkoitettujen tilojemme vapaata kapasiteettia telekaapeleiden sijoittamista varten. Pääsääntöisesti voit saada sijoitusoikeuden enintään 25 mm halkaisijaltaan oleville kaapeleille. Liittyminen sijoitusreitille tapahtuu joko kaapelikaivosta tai maahan päätetystä putkesta. Jos olet kiinnostunut kaapelitilan saatavuudesta, voit jättää meille yhteydenottopyynnön.

Lisätietoa palvelusta

Hinnasto

Hinnasto

Palvelukuvaus

Palvelukuvaus

Lisätietoa hinnastoista

Hinnastoja noudatetaan teleyrityksiin, jotka hallitsevat televerkkoaan ja jotka ovat tehneet liikenneministeriön edellyttämän teletoimintailmoituksen tai saaneet toimintaansa varten teletoimiluvan sekä saaneet Viestintävirastolta teletoimintaansa varten verkko- tai teleyritystunnuksia ja/tai tilaajanumeroita tilaajien liittämiseksi televerkkoonsa.

Liikennetuotteiden ja matkaviestinverkon tuotteiden osalta hinnastojen noudattaminen edellyttää lisäksi televerkkojen ja telepalvelujen yhteenliittämissopimusta Telia Finland Oyj:n kanssa tai liittymistä TF:n teleoperaattoripalvelujen käyttäjäksi yhteenliittämissopimussuhteessa TF:n kanssa olevan teleyrityksen televerkon kautta.