Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Telia Internet

Internet-yhteyksiä Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Telia Internet mahdollistaa Internet-yhteyksien tilaamisen Suomesta kaikkiin Pohjoismaihin ja Baltiaan. Palvelussa on aina yksi tai useampi IP-osoite, asiakaspäätelaite.

Hyödynnämme Telia-maiden laajoja verkkoja ja tarjoamme yhteydet maailmalle Euroopan laajimman, Telia Carrierin, IP-verkon kautta. Olethan yhteydessä meihin, jotta voimme löytää parhaan ratkaisun tarpeisiisi.

YHTEYDET POHJOISMAIHIN JA BALTIAAN

Telia Internet -yhteyksiä on saatavilla Suomeen, Ruotsiin ja Norjaan sekä Viroon, Latviaan ja Liettuaan. Kaikki tarvitsemasi liittymät ovat tilattavissa Suomen Wholesale-myynnistä.

Ota yhteyttä

KATTAVA JA NOPEA

Telian ja Telia Carrierin verkot mahdollistavat liikenteen nopean reitityksen minimoiden AS-hypyt. Verkkomme kuuluvat maailmanlaajuisesti suurimpien verkkojen joukkoon. 85 % Euroopan palveluntarjoajista on suoraan yhteydessä Telian runkoverkkoon.

OMINAISUUDET

Telia Internet -palvelun nopeudet ovat saatavilla lähtien 1 Mbps aina 10 Gbps asti. Tuemme varmistettuja ratkaisuja sekä lisäarvopalveluita.