IP Transit

Kotimaiset ja kansainväliset internetyhteydet palveluntarjoajille.

IP Transit -palvelulla pystymme tarjoamaan kotimaiset ja kansainväliset Internet-yhteydet palveluntarjoajille ja muille organisaatioille. IP Transit on toimiva ratkaisu, jos organisaatiollasi on oma AS-numero (Autonomous System) ja hallinnoitte omassa verkossanne käytettävää IP-osoitteistoa.

Kotimaiset yhteydet tuotamme Suomen suurimman IP-runkoverkkomme kautta. Kansainväliset yhteydet tarjoamme puolestaan Arelionin globaalilla Tier1 IP -runkoverkolla, joka on Euroopan suurin ja suurimpia myös maailmanlaajuisesti. Liitä oma verkkosi verkkoomme mistä tahansa liityntäpisteestä ympäri Suomea Ethernet-yhteydellä.

Tarpeittesi mukaiset yhteydet

Global Transitin avulla saat yhteyden kaikkiin internetiin yhdistettyihin IP-verkkoihin. National Transit mahdollistaa yhteydet kaikkiin suomalaisiin IP-verkkoihin. Local Transitin kautta saat puolestaan yhteydet muihin Telian internetasiakasverkkoihin.

Ominaisuudet

Transit-yhteyksien nopeudet ovat valittavissasi 100Mbit/s ja 10Gbit/s välillä ja nopeuksia on mahdollista muuttaa tarpeittesi mukaan. Multihoming-toiminnallisuus on myös tuettuna ratkaisussamme ja palvelutaso sovittavissa tarpeittesi mukaisesti. Verkonvalvontakeskuksemme on tavoitettavissa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.