Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

IP Transit

Kotimaiset ja kansainväliset internetyhteydet palveluntarjoajille.

IP Transit -palvelulla pystymme tarjoamaan kotimaiset ja kansainväliset Internet-yhteydet palveluntarjoajille ja muille organisaatioille. IP Transit on toimiva ratkaisu, jos organisaatiollasi on oma AS-numero (Autonomous System) ja hallinnoitte omassa verkossanne käytettävää IP-osoitteistoa.

Kotimaiset yhteydet tuotamme Suomen suurimman IP-runkoverkkomme kautta. Kansainväliset yhteydet tarjoamme puolestaan Telia Carrierin globaalilla Tier1 IP -runkoverkolla, joka on Euroopan suurin ja suurimpia myös maailmanlaajuisesti. Liitä oma verkkosi verkkoomme mistä tahansa liityntäpisteestä ympäri Suomea Ethernet-yhteydellä.

Tarpeittesi mukaiset yhteydet

Global Transitin avulla saat yhteyden kaikkiin internetiin yhdistettyihin IP-verkkoihin. National Transit mahdollistaa yhteydet kaikkiin suomalaisiin IP-verkkoihin. Local Transitin kautta saat puolestaan yhteydet muihin Telian internetasiakasverkkoihin.

Kattava ja nopea

Telian ja Telia Carrierin verkot mahdollistavat liikenteen nopean reitityksen minimoiden AS hypyt. Verkkomme kuuluvat maailmanlaajuisesti suurimpien verkkojen joukkoon. 85 % Euroopan palveluntarjoajista on suoraan yhteydessä Telian runkoverkkoon ja käyttää IP Transit -palvelua.

Ominaisuudet

Transit-yhteyksien nopeudet ovat valittavissasi 100Mbit/s ja 10Gbit/s välillä ja nopeuksia on mahdollista muuttaa tarpeittesi mukaan. Multihoming-toiminnallisuus on myös tuettuna ratkaisussamme ja palvelutaso sovittavissa tarpeittesi mukaisesti. Verkonvalvontakeskuksemme on tavoitettavissa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.