Tervetuloa Minun Teliaan

Kun kirjaudut Minun Teliaan, voit hoitaa liittymiisi ja palveluihisi liittyviä asioita juuri kun sinulle sopii. Olemme palveluksessasi ympäri vuorokauden.

Tervetuloa Minun Teliaan

Kun kirjaudut Minun Teliaan, voit hoitaa liittymiisi ja palveluihisi liittyviä asioita juuri kun sinulle sopii. Olemme palveluksessasi ympäri vuorokauden.

Vinkkejä asiointiin

Apua kirjautumiseen

Mikä on Telia-tunnus ja mihin tarvitsen sitä?

Telia-tunnus on käyttäjätunnuksesta ja salasanasta koostuva tunnistaumistapa, jonka avulla voit hallinnoida Telian tuotteita ja palveluita netissä. Telia-tunnus on nopein tapa kirjautua sisään Telian sivuille.

Luo tunnus

Jos sinulla on Soneran tai Tele Finlandin sisäänkirjautumistunnus, sinun ei tarvitse hankkia uutta Telia-tunnusta, vaan vanha tunnuksesi toimii edelleen.

Mitä eroa on eri kirjautumisvaihtoehdoissa?

Telia-tunnus

Voit luoda Telia-tunnuksen pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Kun käytössäsi on Telia-tunnus, voit kirjautua sisään helposti pelkällä tunnuksella ja salasanalla.

Mobiilivarmenne

Mobiilivarmenne on turvallinen tapa todistaa henkilöllisyytesi netissä. Tarvitset ainoastaan puhelimesi sekä valitsemasi tunnusluvut. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla tarvitset myös verkkopankkitunnuksesi henkilöllisyyden varmistamiseen.

Hanki mobiilivarmenne

Verkkopankkitunnus

Kirjautuminen verkkopankkitunnuksilla on tuttu ja turvallinen tapa tunnistautua. Tarvitset tunnistautumiseen verkkopankkisi tunnukset.

HUOM! Jos käytössäsi on työsuhdeliittymä tai esimerkiksi toinen perheenjäsen omistaa liittymäsi, voit kirjautua vain puhelinnumerollasi.

Olen unohtanut käyttäjätunnuksen tai salasanan

Olen liittymäni tai liittymieni omistaja eli asiakas

Kirjaudu sisään verkkopankkitunnuksillasi. Näin saat unohtuneen käyttäjätunnuksen tai salasanan, olit sitten matkapuhelin- tai laajakaista-asiakas tai molempia.

Jatka tunnistautumiseen

Käytössäni on Telian matkapuhelinliittymä, mutta en omista sitä

Pyydä uusi salasana lähettämällä kyseisestä matkapuhelinliittymästä tekstiviesti salasana numeroon 15400. Kirjaudu sitten sisään puhelinnumerollasi ja viestissä saamallasi salasanalla.

Miten saan itseleni käyttöön Telia-tunnuksen?

Jos sinulla ei ole vielä Telia-tunnusta, voit luoda uuden tunnuksen verkkopankkitunnuksillasi.

  • Näet kaikki omistamasi liittymät ja muut tilaamasi palvelut kerralla.
  • Voit muokata liittymiesi ominaisuuksia, kuten muuttaa liittymätyyppiä tai kytkeä ja tilata palveluja.
  • Olet liittymän omistaja, jos liittymä on nimissäsi. Omistaja on yleensä myös liittymän laskun saaja.

Luo tunnus

Pääsenkö vielä kirjautumaan Omille Sivuille?

Minun Telia on Omien Sivujen uusi nimi. Kirjauduttuasi Minun Teliaan, löydät kaikki Omilta Sivuilta tutut asiat ja voit jatkaa asiointia siellä kuten ennenkin. Muutos ei myöskään vaikuta käyttäjätunnusten toimintaan, vaan kirjautuminen onnistuu samoilla tunnuksilla kuin aiemminkin.