0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 — 2,50 € / puhelu + 2,50 € / alk. min + mpm/pvm

Kun asennuspalvelu tai käyttövinkit ovat tarpeen, ota Helpin asiantuntija avuksesi

On tärkeää pitää yhteydet, laitteet ja ohjelmat kunnossa sekä ajantasalla ja ottaa niistä myös kaikki hyödyt irti. 

Hankkiessasi esim. uusia laitteita, liittymiä, Telia Play -boksin tai vaikka Turvapaketin, on sinun mahdollista hankkia niiden käyttöönottopalvelu Helppi-palvelustamme: neuvomme puhelimitse käyttöönotossa ja käytössä hyödyntäen moderneja etätukityökalujamme tai voimme tulla luoksesi asentamaan ja neuvomaan. Helppi-palvelumme asiantuntijat auttavat myös kaikissa teknisissä laitepulmissa tai palveluiden käyttötilanteissa.

Olemme tuoneet uudistetulla mallilla Helpin asennus- ja tukipalvelun Helsingin Triplan ja Lappeenrannan Telia Kauppoihimme. Helppi on paikalla niissä ma-pe klo 10-18 paitsi yhtenä päivänä viikossa hän tekee kaupoista käsin kotikäyntejä asentaen laitteet, liittymät ja palvelut käyttökuntoon puolestasi. Triplassa tämä päivä on tiistai ja Lappeenrannassa keskiviikko.

Puhelintuki

Usein asia ratkeaa nopeasti ja vaivattomasti soittamalla Helpin puhelintukeen. Helpon etätukiohjelmamme avulla ratkaisemme ongelmat ja opastamme sinua, aivan kuin olisimme vieressäsi. Puheluiden keskimääräinen kesto on n. 7 min.

Lähituki

Helpin asiantuntija voi myös tulla luoksesi tekemään esim. laitteiden ja liittymien käyttöönotot puolestasi sekä samalla opastamaan niiden käytössä. Voit saada verotuksessasi kotitalousvähennystä 60% Helpin palvelukäyntien työn osuudesta (omavastuu on 100 € vuodessa): vero.fi/kotitalousvahennys

Suosituimmat palvelut

Etätuella helposti apua – soita meille

Helpolla etätukisovelluksellamme voimme ohjata ja määritellä luvallasi puolestasi puhelimia, tabletteja ja tietokoneita - sinun tehtäväksesi jää vain katsoa, kun asiantuntijamme tekee puolestasi.

Lue lisää

Uuden tietokoneen käyttöönotto luonasi

Oletko hankkinut uuden tietokoneen tai harkitsetko sellaisen hankintaa? Anna Helpin asiantuntijan asentaa uusi tietokoneesi toivomillasi asetuksilla, liittää siihen olemassa olevat lisälaitteesi ja varmistaa, että pääset käyttämään tarvitsemiasi sovelluksia.

Tutustu palveluun