0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 — 2,50 € / puhelu + 2,50 € / alk. min + mpm/pvm

Helppi esittäytyy

Helppi on Telian asennus- ja tukipalvelu, jossa sinua palvelevat ystävälliset ja osaavat tietotekniikan ja viihde-elektroniikan asiantuntijamme. Meidän tehtävämme on tehdä liittymien, laitteiden, sisältöjen ja palveluiden hankkimisesta, käyttöönotosta ja käytöstä sinulle vaivaton ja miellyttävä kokemus. Autamme mm. tietokoneisiin, älypuhelimiin, tabletteihin, viihde-elektroniikkaan sekä internetiin liittyvissä asennus-, käyttö-, opastus- ja pulmatilanteissa.

Saat meihin yhteyden puhelimitse tai näiltä sivuilta.

Emme vain asenna käyttöön ja korjaa, vaan myös opastamme sinua samalla laitteidesi ja palvelujesi täysimääräisessä hyödyntämisessä, siksi Helpin kanssa asiointi on monella tapaa palkitsevaa.

Yli 90% asiakkaistamme kertoo olevansa erittäin tyytyväisiä meiltä saamaansa palveluun. Kokeile sinäkin!

Puhelintuki

Usein asia ratkeaa nopeasti ja vaivattomasti soittamalla Helpin puhelintukeen. Etätuella ohjaamme luvallasi laitteitasi ja saat avun ongelmaan, kuin olisimme vierelläsi. Turvallista ja nopeaa, siksi puhelintukeen on helppo turvautua ja saadu apu ongelmaan hetkessä.

Lähituki

Miksi lähteä mihinkään saadakseen palvelua, kun meidän asiantuntijamme voi tulla luoksesi? Niin helppoa tekniikka on kanssamme. Iloinen ja osaava asiantuntijamme saapuu luoksesi parhaimmillaan jo saman päivän aikana.