0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 2,25€ / min + pvm/mpm

HELPPI ESITTÄYTYY

Helppi on Telian palvelukokonaisuus, jossa sinua palvelee ystävälliset tietotekniikan ja viihde-elektroniikan asiantuntijat. Meidän tehtävämme on tehdä palveluiden ostamisesta, käyttöönotosta ja käytöstä sinulle vaivaton ja miellyttävä kokemus. Autamme mm. tietokoneisiin, älypuhelimiin, tabletteihin, viihde-elektroniikkaan sekä internetiin liittyvissä asennus-, käyttö-, opastus- ja ongelmatilanteissa.

Olemme saatavillasi valituissa Telia kaupoissa, puhelimitse ja saavumme mielellämme luoksesi ratkomaan pulmat ja asentamaan palvelut käyttöösi.

Emme vain asenna käyttöön ja korjaa, vaan myös mielellämme opetamme sinua samalla uusien palveluiden pariin, siksi Helpin kanssa asiointi on monella tapaa palkitsevaa.

Yli 90% asiakkaistamme kertoo olevansa erittäin tyytyväisiä saamaansa palveluun. 

Puhelintuki

Usein asia ratkeaa nopeasti ja vaivattomasti soittamalla Helpin puhelintukeen. Etätuella ohjaamme luvallasi laitteitasi ja saat avun ongelmaan, kuin olisimme vierelläsi. Turvallista ja nopeaa, siksi puhelintukeen on helppo tarttua ja saadu apu ongelmaan hetkessä.

Lähituki

Miksi lähteä minnekään saadakseen apua, kun me tulemme luoksesi? Niin helppoa tekniikka on kanssamme. Iloinen asiantuntijamme saapuu luoksesi parhaimmillaan jo saman päivän aikana.

Palvelupiste

Helppi asiantuntijat palvelevat valituissa Telia Kaupoissa. Löydät meidät jo 26 kaupasta ympäri Suomen. Kun kerran jätät uuden laitteen käyttöönoton meidän tehtäväksi, ei mielesi enää tee alkaa itse säätämään. HELPPO-käyttöönottopalvelut tekevät laitteen ostosta erittäin mukavaa ja sinun vastuullesi jää vain nauttia uuden laitteen tuomista iloista.